Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Valentin napról?

Figyelt kérdés

Sok ember szerint hülyeség, mert akik szeretik egymást, azok bármikor vehetnek ajándékot, ebben van igazság, de nem 100%-osan igaz szerintem. Akik így gondolják, egyszerűen csak ne ünnepeljék meg a Valentin napot, de azért Valentin napra ajándékot kapni mégis más, mint csak úgy.

A másik, hogy ilyenkor mindenki siránkozik, akinek nincs senkije. Most nekem sincs senkim, de ezt a siránkozást nem tudom megérteni...A Valentin nap a szerelmesek napja és mivel én nem vagyok szerelmes, ezért ez nem az én napom. Ez kb olyan, hogy nem kezdek el bánkódni azon, ha valakinek szülinapja van, nekem meg nincs.

2011. febr. 13. 20:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 20.21.: Teljesen igazad van! én is így gondolom :)
2011. febr. 15. 20:24
 12/14 ess16v ***** válasza:
marketing
2011. febr. 15. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Én részemről nem tartom egy olyan különleges ünnepnek, most van kit szeretnem, vettem ajándékot is. Tavaly nem volt kit, és igazából így leszartam az egészet. Volt egy átlagos napom.

Ez az az ünnep, ami a szerelmi életedtől függ, de az "utálom a Valentin napot, mert nincs senkim" típusú emberek ne pattogjanak már.. egyszer lesz valakijük. Az ilyen emberek 90% biztosan rohanna egy virágboltba, ha lenne partnerük. :P

2011. febr. 15. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem érdekel.
2014. febr. 14. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!