Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közeledik a karácsony. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledik a karácsony. Ti hogyan oldjátok meg az ajándékozást a párotokkal?

Figyelt kérdés
A párom nem tartja olyan fontosnak. Úgy gondolom a férfiaknak könnyebb dolguk van ilyen téren. A nők ritkán tudnak olyan dolgot venni aminek a férfi igazán örülne. Srácok tippek? Mik azok a dolgok amiknek tényleg örülnétek? És ti hogyan oldjátok meg az ajándékozást a párkapcsolatotokban?

2013. nov. 3. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
2013. nov. 3. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el sétálni, és lehetőleg olyan bolt felé menj, ahol a hobbyjával kapcsolatos cuccok vannak, és ügyelj rá, hogy ne legyen nála pénz. Menj be vele, és mintha érdektelen lennél, figyelj, mi az ami tetszik neki.Miért dühöng, hogy nem hozta magával a pénztárcáját:D Másnap meg visszamész és megveszed:D
2013. nov. 3. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szenteste meg a fa alá csempészed és nagy boldogság lesz, és végre nem zoknit kap karácsonyra:D
2013. nov. 3. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
mi néha ide oda egy kis apróságot veszünk egymásnak hát karácsonyra úgy igazán semmi tervem nincs mit veszek a barátnőmnek de hát a férfiak nem örülnek dolog butaság csak nem mutatjuk ki hát mit vártok tőlünk visítozva ugráljunk? :D amugy ird le a barátod mit szeret mit nem hogy tudjuk milyen személyisége van minek örülne minek nem meg hogy kb menyit költenél rá
2013. nov. 3. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:

én ugyan lány vagyok, és eddig csak egy karácsonyt töltöttünk együtt, és még fogalmam sincs mi lesz idén, de tavaly nálunk volt 26.-án, vacsival készültem neki, aztán egyik ilyet kapott:

[link]

(persze kettőnkről volt kép benne), kis lámpával az alján, még én is meglepődtem, mennyire örült neki, azóta is ott van az éjjeli szekrényén, soha nem kapcsolja le

ja meg egy kesztyűt is, de csak azért mert szétszaggatta a sajátját, és lusta volt elmenni és venni egy normálisat :D

2013. nov. 3. 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Igazából érdekes mert romantikus típus, de mégis nehéz eltalálni nála. Szerettem volna csináltatni neki egy szív alakú párnát rajta a képünkkel. Egyszer láttunk egy olyat, de azt mondta neki nem tetszene, mert a párna az csak párna legyen. Kicsit furcsáltam.

Amúgy szeret rajzolni... hát edzeni, számítógépekkel foglalkozni. Nem nagyon van hobbyja igazából. Szóval nehéz helyzetben vagyok.

De amúgy nagyon jó tippeket adtatok! Eddig is köszi :)

Amúgy gondoltam ilyen kézzel készített ajándékra de nem tudom annak mennyire örülne.

2013. nov. 3. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:
vegyél neki pár atlétát amit tud majd kondiba hordani az atléta mindig jól jön én örülnék neki meg mellé egy karkötő vagy valami :D
2013. nov. 3. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Parfüm, szamítógépes játék akár egy könyv :)

De egyébként tényleg vidd be pár boltba.

2013. nov. 4. 00:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket :)
2013. nov. 4. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!