Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeledik a karácsony. Ti hogyan oldjátok meg az ajándékozást a párotokkal?
én ugyan lány vagyok, és eddig csak egy karácsonyt töltöttünk együtt, és még fogalmam sincs mi lesz idén, de tavaly nálunk volt 26.-án, vacsival készültem neki, aztán egyik ilyet kapott:
(persze kettőnkről volt kép benne), kis lámpával az alján, még én is meglepődtem, mennyire örült neki, azóta is ott van az éjjeli szekrényén, soha nem kapcsolja le
ja meg egy kesztyűt is, de csak azért mert szétszaggatta a sajátját, és lusta volt elmenni és venni egy normálisat :D
Igazából érdekes mert romantikus típus, de mégis nehéz eltalálni nála. Szerettem volna csináltatni neki egy szív alakú párnát rajta a képünkkel. Egyszer láttunk egy olyat, de azt mondta neki nem tetszene, mert a párna az csak párna legyen. Kicsit furcsáltam.
Amúgy szeret rajzolni... hát edzeni, számítógépekkel foglalkozni. Nem nagyon van hobbyja igazából. Szóval nehéz helyzetben vagyok.
De amúgy nagyon jó tippeket adtatok! Eddig is köszi :)
Amúgy gondoltam ilyen kézzel készített ajándékra de nem tudom annak mennyire örülne.
Parfüm, szamítógépes játék akár egy könyv :)
De egyébként tényleg vidd be pár boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!