Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mikor kezditek tervezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor kezditek tervezni hogy mit fogtok venni a párotoknak karácsonyra?

Figyelt kérdés

ötleteket is várok..

jöhet bármi.

#ajándék #ünnep #karácsony #3tehén #szarvasmarhapizza #geschenke
2013. okt. 16. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha lesz párom, szerintem addig bőven ráérek ;)

De a családnak már agyalok.

2013. okt. 16. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
nem tervezem direktben, csak figyelem, hogy mi kell neki, és igyekszem minél hamarabb beszerezni. általában októberben elkezdek vásárolni, és nem decemberben kell egyben kiadnom egy nagyobb összeget.
2013. okt. 16. 22:59
 3/12 anonim ***** válasza:
előbb még párt kell találnom.. de olyan 1-1,5 hónappal hamarabb szoktam tervezgetni.
2013. okt. 16. 23:00
 4/12 anonim válasza:
Barátnőm már most tervezi, hogy mit ad pasijának. Vagy egy pólót rendel neki, vagy egy parfümöt ad neki:)
2013. okt. 16. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Én tőled szeretnék rendelni egy tehenet szeretett páromnak. Mert ő nem látott még tehenet és nem tudja milyen :$
2013. okt. 16. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:
ki a te pasid? Mehemed?
2013. okt. 16. 23:02
 7/12 A kérdező kommentje:
barátnőm van és tehenészlány vagyok
2013. okt. 16. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Konkrétan most.

Kösz,hogy szólsz :D

2013. okt. 16. 23:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Már most gondolkozom. De nem is úgy, hogy karácsonyra, hanem úgy általában figyelem, minek örülne, mire lenne szüksége, ilyesmi.

Egyelőre cigarettatárca, kalap (boltban nézelődtünk, tudom melyik tetszik neki :) ), tv/monitor (ami így egyben mindkettő) játszik. Attól függ, hogy egyrészt hogy fogok állni anyagilag, másrészt mi az, amit esetleg addig megvesz magának :D

2013. okt. 16. 23:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Kb. 1 héttel karácsony előtt xD Nem vagyok valami jó ajándékozó, néha eszembe jut valami, aminek lehet örülne, de komolyabban csak pár nappal előtte gondolkodom el rajta, és veszem meg az ajándékot.
2013. okt. 16. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!