Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzék undort szex közben?
Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy nincs hol laknom. Egy nàlam húsz évvel idősebb férfi befogadott és én belementem.
Sejtettem, hogy nem a két szép szeme mért teszi, de nincs màs vàlasztàsom. Egy hete lakom nàla és folyamatosan próbálkozik. Eddig azt mondtam neki, hogy "megvan", de nyílvànul ő sem hülye. Félek, ha nem fekszem le vele kidob. Nincs munkàm így gyakorlatilag ő tart el.
Hogyan oldjam meg? Gondolják màsra szex közben? Jó embert, csak külsőre taszít.
El kéne menni önkormányzatba mert neked jár támogatás. Pl. Családi.p.
Velem albiba lakott az intézetis lány egész nap nem dolgozott és 50 ezret simán kifizetett albira.
Te is ugyan olyan undorító vagy, mint az a vén nyomorék.
Munkaerőhiány van, bárhol elhelyezkedhetsz, igényelhetsz munkásszállót, kereshetsz lakótársakat, kérhetsz az önkormányzattól,áfsz-től segítséget a lakhatást illetően, ezer lehetőség van.
De egy vén, szottyant farkat gondolom könnyebb szopkodni.
30 éves vagyok. Próbáltam a helyi csalàdsegítőnél segítséget kérni, de nem tudnak segíteni.
A pasi nem agresszív, jól bànik velem.
Nagyon sajnálom hogy ennyi suttyó van aki rögtön ítélkezik feletted, ilyen embereknek kívánom azt hogy éljék át azt amit neked kellett. Mennyivel jobb lenne ez a világ nélkülük.
Együttérzek veled és kívánom hogy forduljon a sorsod jobbra.
Átmeneti megoldásnak tekintsd csak azt amiben most vagy. Interneten találsz olyan állást ahol lakhatást biztosítanak, akár munkásszálláson. Budapesten biztos van ilyen.
A második lehetőségként keresd meg a faluban a papokat, mondd el a problémádat nyiltan és őszintén. Segíteni fognak. Az egyháznak vannak intézményei ahol ellakhatsz, pld öregek otthonában ápolóként, stb.
A jenelegi helyzetben ha nincs gusztusod ne feküdj le a pasival akivel együtt élsz. Ki fogsz üresedni, aztán innen már csak egy lépés hogy pénzért fogsz szexelni.
Ahogy előttem mondták: a balatoni meló ottlakással egyelőre megoldás, de csak a nyárra és addig nem tudsz munkát lakást szerezni mert nem lesz rá időd, de annyira jó hogy kis pénzt összeszedj és ősszel Budapesten találsz munkát.
"ennyi suttyó van aki rögtön ítélkezik feletted"
Erre ilyet ír, miután beleköt az ítélkezésbe:D
"ilyen embereknek kívánom azt hogy éljék át azt amit neked kellett"
"Mennyivel jobb lenne ez a világ nélkülük."
Mert te mennyivel vagy különb, hogy átkozódsz, és másoknak halált kívánsz? Nyomorék féreg.
Az átok visszacsap, az ilyenek úgyis megkapják az élettől, ami nekik jár ;)
15-ös
Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Csak mielőtt elítéled az ilyen embereket vedd fel a cipőjüket és járj benne:
a szüleid dobjanak el maguktól, nevelkedj úgy hogy semmi szülői mintát nem látsz, nincs senki akinek elmondhatod a bánatod, örömöd, senki akiben megbízhatnál. Aztán a párod verjen rendszeresen és a végén dobjom ki azt utcára.
Akkor meglátom hogy viselkedsz akkor amikor nincs munkád, nincs hol laknod, nincs mit enned.
De nem is kívánom ezeket neked mert megvert téged a jóisten így is hogy ilyen idegállapotba kerülsz ha valami nem tetszik. Vitakultúra zéró. Ez már patológiás eset.
Bocs, de nem egy naiv, kiszolgáltatott 16 éves vagy, hanem egy 30 éves nő, aki hozott egy döntést, hogy eltartarja magát egy 50+ éves férfival, mert az kényelmesebb, mint a gyári munka meg a szobabérlet.
Használj sok síkosítót, és véletlenül se ess teherbe! Az nem baj, ha közben undort érzel, csak magad iránt.
És nem, nem fogok a kérdező cipőjében járni. Ennyi idősen hónapokig eltartottam az egész családot, mikor a férjem baleset érte, és táppénz alatt kirúgtak. Nem hogy felnőtt emberként lakhatásért dugjak egy öregemberrel...
A kérdező azért tart ott, ahol, mert 20 évesen is ezt csinálta, csak akkor jobb pasit talált. 30 évesen ilyen jut. És lehet gondolkodni, hogy ha két év múlva utcára teszi az öreg, mert ráunt, akkor merre tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!