Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne érezzék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzék undort szex közben?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy nincs hol laknom. Egy nàlam húsz évvel idősebb férfi befogadott és én belementem.

Sejtettem, hogy nem a két szép szeme mért teszi, de nincs màs vàlasztàsom. Egy hete lakom nàla és folyamatosan próbálkozik. Eddig azt mondtam neki, hogy "megvan", de nyílvànul ő sem hülye. Félek, ha nem fekszem le vele kidob. Nincs munkàm így gyakorlatilag ő tart el.

Hogyan oldjam meg? Gondolják màsra szex közben? Jó embert, csak külsőre taszít.

2018. jún. 19. 22:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Kutyapóz. Akkor nem kell nézned és közben tudsz magazint olvasni amíg végez!
2018. jún. 19. 22:54
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Basszus de gyomorforgató vagy. Nem igaz hogy nincs senkid akinél átmenetileg meghúzhatnád magad, míg találsz egy kiadó szobát. Hihetetlen.
2018. jún. 19. 22:55
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg nincs más megoldás? Hogy kerültél ilyen helyzetbe? Nincs család, barát stb?
2018. jún. 19. 22:56
 4/19 anonim ***** válasza:
55%

Törődj bele, qv vagy.

Ha már ide jutottál, te is elbaschott lehetsz meg az életed is. Most változtass, mert így csak lejjebb visz az út :D

2018. jún. 19. 22:57
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Hol èlsz helyileg? Èn jól nèzek ki,fiatal vagyok,remèlem te is
2018. jún. 19. 22:58
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Ne szexelj. Ha kidob, hát kidob. Családtagok, barátok? Ha tényleg senki nincs, a munkásszálló nem olyan drága és nem is putri. És találj munkát minél előbb.
2018. jún. 19. 23:02
 7/19 A kérdező kommentje:
Senki nincs, intézetben nőttem fel. A volt pàrom kidobott, de amúgy is ütött-vert. Egy kis faluban lakom most, mivel nem akarok hajléktalan lenni.
2018. jún. 19. 23:03
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Sajnállak. Akkor is valami megoldás kell. Sajnos az ilyen intèzetes lányokból lesznek a prostik,ès ezt ne vedd sèrtèsnek. Sajnos van pár ilyen ismerős.

Melyik megyèben èlsz? Elèg sok szervezet tudna segíteni. Akár alapítványok,egyházi is.

Hány èves vagy?

2018. jún. 19. 23:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Hivd a nanét,engem ők mentettik ki az agressziv férjemtől mikor már a gyereket is ütni akarta,inkább ez mint prosti szintre süllyedni és érdekbol undorodva szexelni egy szobáért..
2018. jún. 19. 23:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem nézel a Balatonnál valami állást, ott lakhatnál, lenne munkád is.
2018. jún. 19. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!