Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzék undort szex közben?
Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy nincs hol laknom. Egy nàlam húsz évvel idősebb férfi befogadott és én belementem.
Sejtettem, hogy nem a két szép szeme mért teszi, de nincs màs vàlasztàsom. Egy hete lakom nàla és folyamatosan próbálkozik. Eddig azt mondtam neki, hogy "megvan", de nyílvànul ő sem hülye. Félek, ha nem fekszem le vele kidob. Nincs munkàm így gyakorlatilag ő tart el.
Hogyan oldjam meg? Gondolják màsra szex közben? Jó embert, csak külsőre taszít.
Törődj bele, qv vagy.
Ha már ide jutottál, te is elbaschott lehetsz meg az életed is. Most változtass, mert így csak lejjebb visz az út :D
Sajnállak. Akkor is valami megoldás kell. Sajnos az ilyen intèzetes lányokból lesznek a prostik,ès ezt ne vedd sèrtèsnek. Sajnos van pár ilyen ismerős.
Melyik megyèben èlsz? Elèg sok szervezet tudna segíteni. Akár alapítványok,egyházi is.
Hány èves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!