Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy hatvannégyéves pasit arra, h egy húszassal fiatalabb asszonnnyal barátkozzon?
Mondjuk en azt olvastam h a hatvanasok mar nem birjak az agyban , es mar leáldozóban a csillaguk.
Föleg h egy nem igazan kisportoltpasiról van szó , van pocak rendesen stb
Mit remélhet?
Ùgy tudom h a szex alternativ formai jönnek szóba inkabb mint az oralis örömök
Tapasztalatok ?
Bocsi a mobilról irok
64 éves öregember,nem pasi!!
Viagrával még mehet az bácsinak,itt inkább az a kérdés hogy egy 40-es nő minek foglalkozik egy nyugdíjassal.
Ugyan mi vinné rá? Az ami minden férfit és nőt rávisz arra hogy a másikkal ismerkedjen. Nincs ebbe semmi rossz, amíg mindkettejüknek jó.
Persze ne értsetek félre, saját kapcsolatban plusz mínusz 1-2 évet tudok elképzeni. De elfogadom ha másnak a 20 is belefér. Mert hát miért ne ha ők boldogok így???
El vagytok ti tévedve... én is majd annyi idős vagyok mostanában gondolkodom el a viagrán, de kivárom inkább míg tényleg kell.
Az é párom meg fiatalabb, mint akiről szó van, és nem barátkozunk, hanem együtt élünk, tök boldogan.
Nem "kerestük" egymást csak így alakult szépen, lassan - hogy az 50 feletti pasi meg ássa el magát a vénasszonyok szövege, szóval ők eleve kii is esnének, de szóba se jöttek.
Szóval kicsivel kevesebb előítélet, több rugalmasság agyban - ha javasolhatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!