Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 10év korkülömbség az sok?
3 evig voltam 11 eves korkulonbseggel egyutt valakivel, most 21 vagyok 22ot toltom...Ő 33éves... 1 éve hogy szakitottunk, par honapja szuletett meg a gyereke. Szerintem elmond mindent..
Sok igen.
Sok. Teljesen más életszakasz. Sosem értettem, mit akar egy harmincas pasi egy ilyen fiatal lánytól (persze azon kívül, hogy könnyen kapható és manipulálható )...
Egyébként külöNbség, nem külömbség.
Nem. Ha egyébként minden téren jó a kapcsolat akkor simán működhet a dolog. A fontos, hogy azonos mértékben igényeljétek a beszélgetést, az sem baj ha közös témáról. :) Legyen hasonló a jövőképetek (például a férfi esetleg már gyereket akar pár éven belül, akkor jó ha a nő is hasonlóan tervezi, nem csak 10-15 évvel később). Az ágyban is adjátok meg és kapjátok meg amit szeretnétek a másiktól úgy, hogy az neki ne legyen gond.
De simán működhet! Akár még 20 év különbséggel is, de persze egyre nehezebben.
Szóval nem reménytelen! Tedd fel a kérdést, hogy mit veszíthetsz/nyerhetsz, ha megpróbálod és mit ha nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!