Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl nagy korkülömbség miért szúrja az embereknek a szemét?
Figyelt kérdés
Ha a lány mondjuk 20 a pasi meg 502018. febr. 3. 19:46
1/6 anonim válasza:
Nem tudom,de semmi közük hozzá,ítélkezni sem. Az lehet az ok,hogy:
1.ők ezt nem vállalnák be,természetellenesnek tartják,ezért furcsálják
2. szeretnék,de nem merik és irigykednek
3. nincs életük és frusztráltak
4. nem ez a megszokott az ismerősi köreikben
2/6 anonim válasza:
A lányhoz korban illő srácok joggal nehezményezhetik, hogy tovább csökkennek az amúgy sem túl rózsás kilátásaik a becsajozásra. Plusz ott van a feltételezés, hogy a lány a pénze miatt van a pacákkal: és emiatt terjedt el a srácok körében, hogy a nők a pénzre mennek. Hallottam már többször én is olyat huszonéves, épp egyedülálló fiúktól, hogy "Minek csajozzak? A negyvenes, ötvenes fószerek lenyúlják az összes csajt. Én meg semmit sem tudok felmutatni, amivel lekörözhetnék egy ilyen papát." És ebben van is valami...
3/6 anonim válasza:
A lány szüleit is joggal zavarhatja, hogy a leendő vejük velük egyidős, vagy akár még idősebb is...
4/6 anonim válasza:
Engem nem zavar csak épp elképzelhetetlennek tartom, hogy egy apám korabeli emberbe legyek szerelmes.Mondjuk azt se tudtam elképzelni, hogy fiatalabb párom lesz.ő 32 én 40.
Szóval korlátoltság legalábbis nálam.
5/6 A kérdező kommentje:
ma 08:34
Na látod te is a fiatalabb választod,nem a korodbelit.
Nem értem miért baj az ha egy pasi az érett gyümölcsöt válassza inkább..
2018. febr. 4. 08:50
6/6 anonim válasza:
Azért 8 év és 30 év korkülönbség egy kicsit más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!