Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben csak a nő a szemét?
Figyelt kérdés
Adott egy harmincas egyedülálló nő, akinek van egy állandó szexpartnere. A nő nem szed fogamzásgátlót, a pasi ezt tudja, ennek ellenére nem akar gumit húzni, mert az kényelmetlen és különben is, ő időben ki tudja húzni. A nő hagyja, mert végül is neki nem tragédia ha becsúszik egy gyerek, mert már benne van a korban. Aztán egyszer csak a nő tényleg terhes lesz, és a pasi teljesen kiakad, mikor a nő meg akarja tartani a babát. Meg azt hangoztatja, hogy a nő átverte. Holott ő nem akart óvszert húzni, tudhatta volna hogy a megszakításos módszer hosszútávon nem sokat ér. A nő egyébként nem kér gyerektartást, semmit se akar a pasitól. Szóval ebben az esetben a nő volt tényleg csak a nő a szemét?
A kérdés nem rólam szól, egy kolléganőm került ebbe a helyzetbe, és hogy őszinte legyek én nem tudom elítélni ezért. Adódott egy lehetőség és ő élt vele. Szerintetek?
Szerintem itt a nő nem hibás. Ha hazudta volna, hogy gyógyszert szed, akkor csak ő lenne a szemét. De így?
2017. okt. 3. 19:11
2/24 anonim válasza:
A pasinak tudnia kellett volna, hogy mi lesz ennek a következménye.Így járt, nem tudom sajnálni.
2017. okt. 3. 19:14
3/24 anonim válasza:
Szerintem sem a nő a hibás. Ha közölte, hogy neki nem gond, ha becsúszik a gyerek és megfelel így neki meg a férfi is vállalta ezt akkor ez van.
Nem tudom igazából, hogy miért van kiakadva a férfi.
2017. okt. 3. 19:16
4/24 anonim válasza:
Szerintem sem hibás a nő ilyenkor, de azt tapasztalom hogy gyakori ilyenkor hogy együtt maradnak és a pasi kezdeti ellenállása idővel megenyhül és szép családf lesznek büszke apukával hogy az ő gyermeke.
2017. okt. 3. 19:18
5/24 anonim válasza:
Neked ez nem mindegy??!!
2017. okt. 3. 19:21
6/24 anonim válasza:
Nem, sőt, a nő csöppet sem szemét. Végig egyenes és őszinte volt, nem vár a pasitól semmit. Inkább a férfi az érdekes, mintha erre nem számíthatott volna. Nem is értem...talán nem fogta fel, hogy ez könnyen megtörténhet?
2017. okt. 3. 19:25
7/24 anonim válasza:
Ebben az esetben nem "csak a nő szemét", hanem konkrétan a pasi hülye. Magának főzte a helyzetet.
2017. okt. 3. 19:27
8/24 anonim válasza:
Nem, a nő megmondta,hogy nem szed fogamzásgátlót, a férfi nem akart gumit húzni,majd ő időben kihúzza, csak ugye addig jár a korsó a kútra...ráadásul a nő semmit nem akar a balféktől,se gyerektartást,se semmit,akkor nem értem,hogy az miért pattog.
2017. okt. 3. 19:31
9/24 anonim válasza:
A no egyaltalan nem szemet. A pasi igy jart, ezentul majd hasznalja az eszet is a farka mellett.
2017. okt. 3. 19:33
10/24 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal, viszont arról a nőről is megvan a véleményem, akinek nem gond, hogy egy ilyen szerencsétlen felcsinálja, meg ilyen felelőtlenül vállal gyereket csak mert "benne van a korban". Ha nem tudom a megfelelő családi környezetet meg jó példát megteremteni a gyereknek, akkor nem kell gyereket vállalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!