Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben csak a nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben csak a nő a szemét?

Figyelt kérdés

Adott egy harmincas egyedülálló nő, akinek van egy állandó szexpartnere. A nő nem szed fogamzásgátlót, a pasi ezt tudja, ennek ellenére nem akar gumit húzni, mert az kényelmetlen és különben is, ő időben ki tudja húzni. A nő hagyja, mert végül is neki nem tragédia ha becsúszik egy gyerek, mert már benne van a korban. Aztán egyszer csak a nő tényleg terhes lesz, és a pasi teljesen kiakad, mikor a nő meg akarja tartani a babát. Meg azt hangoztatja, hogy a nő átverte. Holott ő nem akart óvszert húzni, tudhatta volna hogy a megszakításos módszer hosszútávon nem sokat ér. A nő egyébként nem kér gyerektartást, semmit se akar a pasitól. Szóval ebben az esetben a nő volt tényleg csak a nő a szemét?

A kérdés nem rólam szól, egy kolléganőm került ebbe a helyzetbe, és hogy őszinte legyek én nem tudom elítélni ezért. Adódott egy lehetőség és ő élt vele. Szerintetek?

2017. okt. 3. 19:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%
A nő hibás de nem a pasival,hanem a gyerekkel tolt ki! Gyereket megfosztja a normális családtól,hogy apával nőjjön fel. Ennyi erővel mehetett volna sperma bankba is. Nekem nagyon nem szimpatikus valaki csináljon fel én majd felnevelem dolog!
2017. okt. 3. 19:51
 12/24 anonim ***** válasza:
39%
Nem szemét a nő, de szerintem nem korrekt dolog mások spermájával visszaélni, viszont ha a pasi annyira nem akar gyereket, akkor tegyen is ellene.
2017. okt. 3. 20:08
 13/24 anonim ***** válasza:
Miért,ez mivel rosszabb, mint a sperma bank?
2017. okt. 3. 20:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Abban értek, hogy nem a legjobb így gyereket vállalni, de idős korában egyedül maradni, csak mert kifutott az időből szintén nem lehet a legjobb érzés. 35 fölött pedig már tényleg nincs sok ideje a családalapításra. Ma hosszasan beszélgettünk, és átérzem a helyzetét. Ha az ő korában lennék egyedülálló, szerintem én is bevállalnám egyedül is a babát. A férfi meg ha nem akart gyereket, miért nem húzott óvszert? Így abszolút nem tudom sajnálni.
2017. okt. 3. 20:16
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Mindkettő idióta.

A gyereket viszont előre is sajnálom.

2017. okt. 3. 20:22
 16/24 anonim ***** válasza:
36%

A nő is szemét, de nem a férfival, hanem a gyerekkel szemben.

Homokozólapát kell az ilyeneknek, nem felelősség...

2017. okt. 3. 20:25
 17/24 anonim ***** válasza:
17%

A no nem szemet. O korrekt. A pasi az idiota. A hibas lancszem a pasi,amitol meg kell szabadulnia a nonek. A gyereket jogosan tartja meg. A pasinak nincs jogusultsaga beleszolni.

Nokent aterzem a no helyzetet es igazat adok neki.

N

2017. okt. 3. 22:22
 18/24 anonim ***** válasza:
33%

17 gondolom a pasi majd nem láthatja a gyerekét, biztos az anyjánál lesz, a gyerek pedig lelki sérült lesz, mert nincs apja.

Persze azért fizessen.

2017. okt. 4. 06:01
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, lemaradtál valamiről? Azt mondta a nő, nem kell a pasi pénze. Arról nem tudunk, hogy ha a pasi vállalja a gyereket, akkora nő hogy áll hozzá, szerintem örülne neki. Még egy család is lehetnek amúgy.

De akárhogyan: a férfinek számolni kell a tettei következményeivel. A nő elmondta neki világosan hogy nem szed gyógyszert és nem zavarja egy terhesség. Akkor meg mit várt?

2017. okt. 4. 06:36
 20/24 anonim ***** válasza:
31%
#13 Azért rosszabb, mert akiknek a spermája megtalálható a spermabankokban, ők azt felajánlották és nem bánják, hogy lesz egy idézőjeles gyerekük. Viszont a fent felvázolt helyzetben a pasi nem akar gyereket és ezzel a nő is tisztában van. Szerintem rohadtul jogsértő bárkire is rákényszeríteni, hogy megszülessen a nem akart utódja, még akkor is ha semmi kötelesség nem járna vele.
2017. okt. 4. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!