Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a 10év korkülömbsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 10év korkülömbség az sok?

Figyelt kérdés
A barátom 31 lesz én pedig 21éves

2018. jún. 19. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon sok!
2018. jún. 19. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem sok lenne, mert nem vagyok teljesen önálló, tanulok még, itthon lakom... A 30 éves önmagamtól meg ezt nem viselném már el, ergo egy 30 éves férfitől sem.

De ha nem mentem volna egyetemre meg ha nem laknék egy köpésre az egyetemtől, hanem melóznék 18 éves korom óta meg külön élnék, nem érezném soknak.

Attól függ, hogy az ember milyen élethelyzetben van a másikhoz képest szerintem.

22N

2018. jún. 19. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Köztünk nyolc van, de nekünk nem sok, ez így pont jó. Kb így is szerettük volna.
2018. jún. 20. 07:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Tartós kapcsolat esetén nem sok. Így majd 50 felé közelítve kevésbé gyötri meg a kapcsolatot a nő libidóvesztése.
2018. jún. 23. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!