Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban gusztustalanul gondolk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban gusztustalanul gondolkodom?

Figyelt kérdés

Adott egy csajszi,aki történetesen 1-2 évvel idősebb csak az éppen nagykorú lányomnál.

Eléggé jóban lettünk valami kapcsán,miközben a csak belémzúgott.

Én nem is gondoltam hogy ez megtörténhet,nem adtam jelét,max annyi volt,h kedves voltam vele,sokat beszélgettünk.

Nondtam neki hogy kizárt h én belemenjek vele egy kapcsolatba.

Ekkor felajánlotta,hogy oké akkor legyen csak szex. Belementem.

Az egyik legjobb haver a fejemhez vágta h gusztustalan amit csinálok mert a lány vszínűleg még mindig belém van zúgva és én kihasználom ezt.

Most őszintén,melyik az a férfi aki visszautasítana egy 20 éves csajt szexuálisan, aki konkrétan tálcán kínálja magát.

Megerősítést kérek,h ettől még nem leszek gusztustalan.

(Elvált vagyok,úgyh megcsalásról szó sincsen)

44f

2018. jún. 19. 13:12
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
0%
A haverod csak irigykedik, hogy szabadon tömheted a fiatal csajt, ennyi.
2018. jún. 22. 14:16
 42/47 anonim ***** válasza:
3%
Végigolvastam a válaszokat. Semmi kivetnivalót n találok ebben az egészben, ellentétben a nagy többséggel, akiket szerintem szintén az irigység motivál ezekre az álszent kamu válaszokra.
2018. jún. 22. 14:32
 43/47 anonim ***** válasza:
70%

Ebben semmi irigység nincs.:) Elképzelhető, hogy a válaszadók egy része szintén élt át ilyet, így ez alapján nyilatkozik.

Valójában a mozi és egyéb kis közös programok csak még jobban elviszik a reménykedés felé a dolgot.:)

2018. jún. 22. 14:49
 44/47 anonim ***** válasza:
92%

ha a szex előtt megmoziztatod meg megeteted, csak még jobban erősíted benne a randi-fílinget. hiába mondasz neki mást, a tetteid nem ezt sugallják.

de annyira gáz, hogy ezt egy 44 éves férfinak le kell írnom, mert nem érti.

2018. jún. 22. 15:15
 45/47 anonim ***** válasza:
94%

Igen, undorito vagy

Úgy csinalsz, mintha jarnal vele és hitegeted.

Ne fekudj le vele tobbet

2018. jún. 22. 15:57
 46/47 anonim ***** válasza:
85%

Hogy tudtál vele lefekündi úgy hogy annyi idős mint a lányod? Ráadásul kihasználtad.

Undorító vagy igen.

2018. jún. 23. 02:09
 47/47 anonim ***** válasza:
2018. jún. 23. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!