Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban gusztustalanul gondolkodom?
Adott egy csajszi,aki történetesen 1-2 évvel idősebb csak az éppen nagykorú lányomnál.
Eléggé jóban lettünk valami kapcsán,miközben a csak belémzúgott.
Én nem is gondoltam hogy ez megtörténhet,nem adtam jelét,max annyi volt,h kedves voltam vele,sokat beszélgettünk.
Nondtam neki hogy kizárt h én belemenjek vele egy kapcsolatba.
Ekkor felajánlotta,hogy oké akkor legyen csak szex. Belementem.
Az egyik legjobb haver a fejemhez vágta h gusztustalan amit csinálok mert a lány vszínűleg még mindig belém van zúgva és én kihasználom ezt.
Most őszintén,melyik az a férfi aki visszautasítana egy 20 éves csajt szexuálisan, aki konkrétan tálcán kínálja magát.
Megerősítést kérek,h ettől még nem leszek gusztustalan.
(Elvált vagyok,úgyh megcsalásról szó sincsen)
44f
Azzal védekezni, hogy minden férfi bele menne elég aljas. Én nem egy szexet visszautasítottam már, mert nem volt érzelem felőlem.
Persze ha neked így jó, akkor csináld, éld ki magad, többé már nem biztos, hogy tudnál szexelni egy 20 évessel.
A "44f"-ben az "F" a farkat akarja jelenteni?
Nézd, a farkaddal gondolkozol, ez egyértelmű, és a leírás alapján agyatlan ösztönlény lehetsz, de ne aggódj, sok millió állat él boldogan a Földön ugyanezekkel a kvantitásokkal, szóval nem kell kétségbe esni, nem vagy egyedül. :)
"Most őszintén,melyik az a férfi aki visszautasítana egy 20 éves csajt szexuálisan, aki konkrétan tálcán kínálja magát."
többen vannak, mint hinnéd.
"talán majd egyszer."
csórikám lehet, hogy évekig ebben fog bízni...
annyira hü lye vagy.
Nem hiszem hogy apa lenne az illető. Vagy ha mégis akkor most nagyon elszomorodtam. Egy férfi aki felnevelt egy kislányt nem lehet ennyire lelketlen! Ugye nem?!
Nem a korkülömbség a bajom hanem az hogy egy fiatal lány érzéseit kihasználva üzekedsz. Egy apa abba belegondol, hogy ha az ő picilánya lenne ilyen helyzetbe, az mennyire lenne ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!