Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban gusztustalanul gondolk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban gusztustalanul gondolkodom?

Figyelt kérdés

Adott egy csajszi,aki történetesen 1-2 évvel idősebb csak az éppen nagykorú lányomnál.

Eléggé jóban lettünk valami kapcsán,miközben a csak belémzúgott.

Én nem is gondoltam hogy ez megtörténhet,nem adtam jelét,max annyi volt,h kedves voltam vele,sokat beszélgettünk.

Nondtam neki hogy kizárt h én belemenjek vele egy kapcsolatba.

Ekkor felajánlotta,hogy oké akkor legyen csak szex. Belementem.

Az egyik legjobb haver a fejemhez vágta h gusztustalan amit csinálok mert a lány vszínűleg még mindig belém van zúgva és én kihasználom ezt.

Most őszintén,melyik az a férfi aki visszautasítana egy 20 éves csajt szexuálisan, aki konkrétan tálcán kínálja magát.

Megerősítést kérek,h ettől még nem leszek gusztustalan.

(Elvált vagyok,úgyh megcsalásról szó sincsen)

44f

2018. jún. 19. 13:12
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
0%
Pénzért?
2018. jún. 19. 15:35
 22/47 anonim ***** válasza:
12%
Hát én nem ítéllek el, pedig nálam prűdebb nőt nehezen találsz. Én abban sem vagyok biztos, hogy te csak szexet akarsz tőle, nyilván nehéz lenne beismerni még magad előtt is, ha többet jelentene számodra. Egy 44 éves férfi iszonyú vonzó a szememben és egy 20 éves lány is lehet iszonyú vonzó és ha vonzzák egymást, akkor miért kéne ezt szégyellni?
2018. jún. 19. 15:40
 23/47 anonim ***** válasza:
8%
Elvileg felnőtt ember. Tudnia kell, hogy mit szeretne. Tisztáztad, hogy te mit szeretnél. Innentől kezdve lehet akármennyire undorító... nem számít. Ez már a ti privát ügyetek.
2018. jún. 19. 15:44
 24/47 anonim ***** válasza:
0%
A lányodnak ne mondd el, ha jót akarsz.
2018. jún. 19. 16:01
 25/47 anonim ***** válasza:
27%

Siman jo. En is megtennem nokent ugyanezt egy 20 eves fiuval.

N/36

2018. jún. 19. 16:50
 26/47 anonim ***** válasza:
52%
remelem, a lanyoddal nem fog igy elbanni egy ku ki.
2018. jún. 19. 16:52
 27/47 anonim ***** válasza:
53%
Ha arról lenne szó, hogy a lánnyal tisztáztátok a dolgot és mindketten ugyanazt várjátok a kapcsolattól, akkor sem tartanám normálisnak, de arra még azt mondanám, hogy jó rendben van, mert mindkét félnek volt lehetősége dönteni és a ti dolgotok. Viszont így, hogy átvered azt a lányt??? Egy gusztustalan, undorító, gerinctelen féreg vagy! Elhiszem, hogy szép és fiatal a lány, tetszik, de cseszd meg neked nincsenek érzéseid? Belegondoltál, hogy ő mit érez majd, ha rájön, hogy egyáltalánnem viszonoztad az érzéseit és csak kihasználod vagy lecseréled valaki másra? Hm? Te mondjuk örülnél neki, ha mondjuk a lányoddal csinálná ugyanezt egy 40 éves faszi? Megfektetné és végig hitegetné, hogy majd egyszer talán lesz ennél több is, aztán pedig kidobná a francba és a lányod ott maradna egyedül sírva, mert kihasználták és játszottak az érzéseivel. Ezt szeretnéd? Ennek örülnél? Nem kívánom ezt senkinek, de neked esküszöm jót tenne, ha ilyen helyzetbe kerülnél, mert akkor lehetséges, hogy onnantól kezdve már a tested más szerveit is használnád és nem csak azt, ami a lábaid között van...
2018. jún. 19. 19:17
 28/47 anonim ***** válasza:
66%

Nekem felfordult a gyomrom, mikor apám megbámult egy tizenéves korombéli csajt. Most szintén felfordul, mikor a velem egykorú barátnőjére gondolok. Apa 50es.

Szégyellnivaló, te is tudod, hiszen nem vállalnád fel mások előtt még csak szexre sem. Vagy elmondanád a lányodnak, hogy van egy barátság extrákkal kapcsolatod egy majd 20 évessel? Azt bezzeg biztosan simán, hogy laza kapcsolatban vagy egy harmincas nővel.

Az viszont, hogy utaltál rá, hogy talán majd egyszer, na az extra gerinctelenség, hitegetés.

2018. jún. 19. 20:39
 29/47 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező: ha megfogadod a Gyk. kérdésekre adott válaszokat, akkor te innentől kezdve szüzen halsz meg!

Ennyi álerkölcsös ájtatos-manó a világon nincs, mint itt a Gyk-n!

2018. jún. 19. 20:56
 30/47 anonim ***** válasza:
3%

Ez az a szituáció, ami szerintem teljesen korrekt mindenféle szempontból. Közölted vele, hogy mit akarsz, a többit ő ajánlotta fel, te belementél - semmi gusztustalan nincs ebben.

Kíváncsi lennék, hogy az itt álszenteskedő tömegben milyen arányban vannak a nők?

2018. jún. 19. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!