Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban gusztustalanul gondolkodom?
Adott egy csajszi,aki történetesen 1-2 évvel idősebb csak az éppen nagykorú lányomnál.
Eléggé jóban lettünk valami kapcsán,miközben a csak belémzúgott.
Én nem is gondoltam hogy ez megtörténhet,nem adtam jelét,max annyi volt,h kedves voltam vele,sokat beszélgettünk.
Nondtam neki hogy kizárt h én belemenjek vele egy kapcsolatba.
Ekkor felajánlotta,hogy oké akkor legyen csak szex. Belementem.
Az egyik legjobb haver a fejemhez vágta h gusztustalan amit csinálok mert a lány vszínűleg még mindig belém van zúgva és én kihasználom ezt.
Most őszintén,melyik az a férfi aki visszautasítana egy 20 éves csajt szexuálisan, aki konkrétan tálcán kínálja magát.
Megerősítést kérek,h ettől még nem leszek gusztustalan.
(Elvált vagyok,úgyh megcsalásról szó sincsen)
44f
Siman jo. En is megtennem nokent ugyanezt egy 20 eves fiuval.
N/36
Nekem felfordult a gyomrom, mikor apám megbámult egy tizenéves korombéli csajt. Most szintén felfordul, mikor a velem egykorú barátnőjére gondolok. Apa 50es.
Szégyellnivaló, te is tudod, hiszen nem vállalnád fel mások előtt még csak szexre sem. Vagy elmondanád a lányodnak, hogy van egy barátság extrákkal kapcsolatod egy majd 20 évessel? Azt bezzeg biztosan simán, hogy laza kapcsolatban vagy egy harmincas nővel.
Az viszont, hogy utaltál rá, hogy talán majd egyszer, na az extra gerinctelenség, hitegetés.
Kérdező: ha megfogadod a Gyk. kérdésekre adott válaszokat, akkor te innentől kezdve szüzen halsz meg!
Ennyi álerkölcsös ájtatos-manó a világon nincs, mint itt a Gyk-n!
Ez az a szituáció, ami szerintem teljesen korrekt mindenféle szempontból. Közölted vele, hogy mit akarsz, a többit ő ajánlotta fel, te belementél - semmi gusztustalan nincs ebben.
Kíváncsi lennék, hogy az itt álszenteskedő tömegben milyen arányban vannak a nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!