Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban gusztustalanul gondolk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban gusztustalanul gondolkodom?

Figyelt kérdés

Adott egy csajszi,aki történetesen 1-2 évvel idősebb csak az éppen nagykorú lányomnál.

Eléggé jóban lettünk valami kapcsán,miközben a csak belémzúgott.

Én nem is gondoltam hogy ez megtörténhet,nem adtam jelét,max annyi volt,h kedves voltam vele,sokat beszélgettünk.

Nondtam neki hogy kizárt h én belemenjek vele egy kapcsolatba.

Ekkor felajánlotta,hogy oké akkor legyen csak szex. Belementem.

Az egyik legjobb haver a fejemhez vágta h gusztustalan amit csinálok mert a lány vszínűleg még mindig belém van zúgva és én kihasználom ezt.

Most őszintén,melyik az a férfi aki visszautasítana egy 20 éves csajt szexuálisan, aki konkrétan tálcán kínálja magát.

Megerősítést kérek,h ettől még nem leszek gusztustalan.

(Elvált vagyok,úgyh megcsalásról szó sincsen)

44f

2018. jún. 19. 13:12
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
96%

Csak végletek léteznek? :D VAGY kihasználok egy gyerekem-korú naiv szerelmes lányt, VAGY szüzen halok meg? Más lehetőség nincs? :D

2018. jún. 20. 11:27
 32/47 anonim ***** válasza:
90%
Na ez nagyon ciki,főleg ha van gyereked.
2018. jún. 20. 12:20
 33/47 anonim ***** válasza:
6%
és amúgy milyen volt a szex? megérte?
2018. jún. 20. 12:34
 34/47 A kérdező kommentje:

Mondtam már,hogy említettem neki, hogy nem akarok többet.

A szex nsgyon jó,általában hetente 1-2x találkozunk,de ilyenkor szex előtt mindig csinálunk valamit,mozi vagy hasonlók. Úgyhogy ez nem teljes kihasználás

2018. jún. 20. 12:45
 35/47 anonim ***** válasza:
3%
@34: Ez egyáltalán nem kihasználás. Akkor lenne kihasználás, ha hitegetnéd, hogy szereted; az, hogy mit és hogy képzel, az ő dolga, de ha te közölted vele, hogy részedről meddig és hogyan tart a dolog, akkor megtetted, ami tőled elvárható.
2018. jún. 20. 15:56
 36/47 anonim ***** válasza:
92%
Tehát lefizeted egy mozival és vacsorával, és ettől tisztességes embernek gondolod magad? :D Aranyos
2018. jún. 20. 18:10
 37/47 anonim ***** válasza:
28%
A válaszok nagy részéből is látszik, hogy Magyarországon igen magas a funkcionális analfabéták száma.
2018. jún. 20. 20:59
 38/47 anonim ***** válasza:
96%

Fogd már fel, hogy ha ő beléd van zúgva, akkor szemétség, amit csinálsz.

20 éves koromban volt egy velem egykorú barátnőm, aki ilyesmi kapcsolatban volt egy sráccal - ő fülig szerelmes volt belé, a pasi csak szexet akart. A lány belement, de csak azért, hogy hátha lesz belőle több is, és nagyon sokáig szenvedett emiatt.

Ráadásul te még úgy is csinálsz, mintha randiznátok, hadd reménykedjen nyomorult lány.....

Igen, persze, te előre megmondtad, és? Basszus alig nőtt ki a kamaszkorból ez a lány, ráadásul nem példa nélküli dolog, hogy szexkapcsolatból lesz párkapcsolat, így gondolom reménykedik.

Mit éreznél, ha a lányodat f..ra húzná valami apja korú-pasi, és játszana az érzéseivel?

El tudom képzelni a színvonalad, ha normális társat nem találsz magadnak, csak egy kamaszkort éppen kinőtt kislányt vagy képes kihasználni..... Nagy teljesítmény!

Az meg, hogy szerinted az összes többi férfi is ilyen primitív szívtelen ösztönállat, az meg vicc-kategória.

2018. jún. 21. 10:46
 39/47 anonim ***** válasza:
94%
Ja, még valami: szerintem nem érted a problémát egyszerűen. Nem maga a szexuális aktus a kihasználás, az valószínűleg neki is élvezetes. Te az érzéseit használod ki - ha nem lenne beléd zúgva, valószínűleg esze ágában se lenne kamatyolni veled.
2018. jún. 21. 10:50
 40/47 anonim ***** válasza:
95%
Ebben az egészben az a gusztustalan nekem, hogy azért odabiggyesztetted, hogy egyszer majd lehet. Tehát nem mondtad meg, hogy cica, csak szex, másról soha nem is lehet szó. Igen, ez mér hitegetés.
2018. jún. 22. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!