Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom úgy beszél velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom úgy beszél velem mint a kutyával mert mertem mondani neki, hogy nem akarom, hogy bulizzon nélkülem, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

a kapcsolat elején letisztáztuk, hogy nem tudok együtt lenni olyannal aki nélkülem megy diszkóba. én sem járok ilyen helyekre amúgy egyáltalán. nekem ez nem fér bele,lehet hogy én vagyok a rossz, de ez van, nekem egy tortúra lenne ha a pasim a buliban én meg otthon agyalok. normális programok, pl. meccsnézés, ilyesmi haverokkal az oké, de partizni, ahol csajok vannak stb az nem.

ezzel nem is volt semmi gond, de bemondta valamelyik nap, hogy elmenne. mondtam neki teljesen normálisan, hogy nagyon szeretem, és rengeteget jelentene nekem, hogy ha nem menne el, ez nagyon fontos nekem, és nem akarok, veszekedést, szakítást stb.

erre leordította a fejem, hogy én soha nem fogok megváltozni, rettentő csúnya szavakat használt, elmondott mindennek.

most komolyan ilyen rossz vagyok?

2018. jún. 18. 16:02
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
71%
Minek vagytok egyutt attol h rá telepedsz még simán megcsalhat diszko nélkül is.
2018. jún. 18. 16:52
 32/58 anonim ***** válasza:
54%
Mi is megyünk külön programra nem vagyunk összeragasztva pedig házasok vagyunk,nem is üldözöm el a fojtogatással,inda vagy? Foglald el magad mindenkinek kell külön program,csak a hézagtöltő nők hisztiznek akik tudják ha jön jobb akkor nekik annyi. Gondolkozz el ezen..
2018. jún. 18. 16:55
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemlitek egymást.

Te bizalmatlan vagy és féltékeny, ő meg francért kezd bele kapcsolatba olyannal, akinek nem tudja elfogadni az elvárásait.

Fantasztikus kapcsolat lehet, jó szenvedést hozzá!

2018. jún. 18. 16:57
 34/58 A kérdező kommentje:
nem tudok benne megbízni, mert többször hazudott már
2018. jún. 18. 16:59
 35/58 anonim ***** válasza:
75%

No akkor fordítsuk meg a nemtomhányas kommentedet...:

de nem hiszem el, hogy ha egy lány szeret egy fiút és az a lány tudja, hogy a fiú egy abnormális mértékben féltékeny, önbizalomhiányos kis phöcs, ezért egész este sírni fog, nem tud aludni, 100 pánikrohamot kap, stresszel stb, akkor nem tud annyit megtenni a szerelméért hogy nem megy el. nekem eszembe nem jutna alapból, hogy ha vele tölthetem az estét akkor a barátnőket válasszam, mert egy kapcsolatfüggő, önállóan létezni nem tudó kis gyökér vagyok, főleg ha könyörgök és látványosan szenvedek,

szerintem ez szívtelenség, ha valaki így ott tudja hagyni szenvedni a szerelmét

Szerintem a szívtelenség nem a bulizni vágyó félre értendő, hanem inkább a (bizalom nélküli, ergo fhos-)kapcsolatfüggő, érzelmi zsaroló, manipulátor, hisztis, önmagát ok nélkül sajnáló és sajnáltató, érzelmileg még fejletlen, kamasz-szinten vegetáló másik félre...

Egyszerűen nem normális, amit érzel, és amit művelsz. Hogy ez azért van-e, mert valóban egy kapcsolatfüggő, 13 éves szintjén lévő apucipicilánya vagy, vagy azért, mert a kapcsolatod egy kalap fhos, és igenis van okod ilyen szintű féltékenységre, mert a pasid adott rá okot (és ennek ellenére még mindig nem bhasztad ki...), azt már a te dolgod (lenne) eldönteni...

28/házas N, és nem “lány”, pedig csak lópikula 2 évvel vagyok idősebb...

2018. jún. 18. 17:00
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
Te se mész se hova nélküle? Unatkozol nélküle? Hazudott többször? Minek van értelme ilyen fosban lenni? A nők miért nem látják mikor szamár a szerepük a lo helyett...
2018. jún. 18. 17:02
 37/58 A kérdező kommentje:
gratulálok utolsó, csupa báj és kellem NŐ vagy
2018. jún. 18. 17:03
 38/58 A kérdező kommentje:
utolsó előtti*
2018. jún. 18. 17:03
 39/58 anonim ***** válasza:
80%
“gratulálok utolsó, csupa báj és kellem NŐ vagy” - Igazán köszönöm, nyilván az általad alpárinak látott stílusomnak köszönhető, hogy én, ellentétben veled egy valóban jól működő, boldog kapcsolatban/házasságban élek... azért ha valahogy sikerül majd kihúznod az ezüstkanalat a sheggedből és túllendülnöd a stíluson, akkor khérlek próbáld felfedezni az írásomban rejlő qrvára őszinte, segítő szándékot, neadj’isten a tartalmat is! ;)
2018. jún. 18. 17:08
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudok benne megbízni, mert többször hazudott már"

Akkor minek vagy vele?

2018. jún. 18. 17:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!