Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni szeretnek. Tudnak mondani erre alkalmas helyet ma este, a kovetkezok szerint?
Fontos hogy GYALOGOS tavolsagban legyen a Nyugati palyaudvar vagy a Margit hid budai hidfoje, mert innen indulnak haza az utolso buszaim.
Nagyon megkoszonnem, ha valaki tudna ajanlani egy helyet, mai nem disco, de esti szorakozohely es nem ciki egyedul menni.
Elore is koszi!
Lany vagyok, 22
"Lany vagyok, 22"
Lányként sehova sem ciki egyedül menni és ott ismerkedsz, ahol csak akarsz.
Egy kis kiegészítés az 1.-höz:
Semelyik nem semelyik korosztályának képviseletében sem ciki sehova egyedül menni.
gondolom vannak bizonyos helyek, ahova igenis ciki
jartam mar igy
mindenki rajtam kivul tarsasagban volt
pl symbol
Attól, hogy valahova az emberek többsége társasággal megy, még nem ciki egyedül menni. A moziba is barátokkal/baráttal/barátnővel megy a többség, ettől még nem ciki egyedül menni.
#2: Egyetértek a kiegészítéseddel! :D Köszönöm.
Morrisons 2
Ha pedig beülős helyet keresel, akkor a Rózsadomb Presszót tudom ajánlani, bár mondjuk ott nem nagyon lehet szerintem ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!