Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki véleményt kér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki véleményt kér a külsejéről, akkor az emberek miért nem tudnak igazat mondani?

Figyelt kérdés
Általában mindenki azt mondja, a kérdező külsejétől függetlenül, hogy nem néz ki rosszul. Néha előfordul egy-egy "szép vagy, de pont nem az esetem" (micsoda véletlen) is. Mi értelme van hazudni?
2018. máj. 23. 19:49
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Szerintem csak nem akarják megbántani, és azért hazudnak
2018. máj. 23. 19:51
 2/13 A kérdező kommentje:
De szerintem az emberek az igazságot szeretnék itt hallani, nem a hazugságot...
2018. máj. 23. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
29%

Ha nőről van szó, a többi nő azért nyugtatja, nehogy több legyen a konkurencia, a pasik meg ingyen puncit remélnek.

Ha pasi kérdez, akkor a nők szintén nyugtatják, hogy kevesebb legyen itt a rinyagép, a pasik meg az előzőben levő

nőkhöz hasonlóan magukhoz mérik, és konkurenciacsökkentés...

2018. máj. 23. 20:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem merik kimondani a frankót, mert a, félnek az utóhatástól; b, nem akarják a másikat megbántani vele; c, sokan sajnos ha nem is mondják ki nyiltan, a másik hátamögött azért megy a dolog.
2018. máj. 23. 20:16
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Igen, nem akarnak azért felelősek lenni, hogy a másik (önbizalma) esetleg teljesen összeomlik.
2018. máj. 23. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
És mi van akkor, ha esetleg nem is hazudnak?
2018. máj. 23. 20:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem sokkal jobb, ha megbántanak, de az igazat mondják.
2018. máj. 23. 20:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerinted mennyire reális az, hogy itt 20 ból 20 ember mondja egy másik emberre, hogy szép, ha addig senkinek nem kellett? Vagy például a "szép vagy, de pont nem vagy az esetem" mennyire tűnik neked reálisnak?
2018. máj. 23. 20:39
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Valahol igazad van. Ami engem illet, még egyetlen topikban sem kértem, hogy küldje el nekem a képét priviben, hogy véleményt mondjak róla. De ez egyrészt azért van, mert tudom, hogy nálam nagyon magasan van a léc, másrészt pedig vannak olyan szempontjaim, amelyek, ezzel tisztában vagyok, a túlnyomórészt átlagosnak számító női ízléssel ellentétesek. Legalábbis magyarországi viszonylatban egyértelműen.
2018. máj. 23. 20:58
 10/13 anonim ***** válasza:

"Szerinted mennyire reális az, hogy itt 20 ból 20 ember mondja egy másik emberre, hogy szép, ha addig senkinek nem kellett?"

Nem csak a külseje miatt nem kellhet másoknak. És attól, hogy valaki szerint kifejezetten jól néz ki, még nem kötelező automatikusan össze is jönnie vele. Nekem is tetszhet sok nő, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön feleségül venném őket pusztán a kinézetük miatt.

2018. máj. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!