Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud velemenyt mondani az eljegyzesrol?
Azt jelenti velem szeretne élni ezentúl mjndig, és feleségülvenni, velem ajövőjét.
Hogy hamarosan esküvő
4,5 év után jegyeztük el egymást.
Hamarosan?
Erről honnan tudsz?
általában az ilyen nők, akik azt hiszik hamarosan el fogják őket jegyezni , nagyot koppannak.
megbeszéltétek, vagy honnan tudod?
ne éld bele magad, amíg meg nem történik.
Elég gáz, ha fel sem bírod fogni! Eddig nem beszéltetek arról, hogyan képzelitek el a jövőtöket? Miért meglepetés, hogy el akar jegyezni? Miért akkora öröm és megtiszteltetés ez?
Valami nem OK a kapcsolatotokban.
6-os, az én férjem is ezt művelte, azóta is csak beszélnénk róla, ha én ki nem fakadok :)
Pedig a szándékai komolyak voltak, csak beleragadt a tervezgetés fázisába, és fel sem tűnt neki...
A fő kérdés hogyan részét ezzel meg is válaszoltam, nem volt éppenséggel a konkrét "lánykérés" túlzottan romantikus, és a jelentése akkor nekem leginkább az volt, hogy "igen, ezzel a halogató idiótával akarom leélni az életem" :D. Azóta már nem kevés (főként anyagi) probléma szakadt a nyakunkba, és ezeket együtt megoldani az igazán felemelő érzés, még jobban összekovácsolt bennünket, mint maga a házasságkötés.
Nálunk az eljegyzés (nem lánykérés!) másfél év után volt.
Előtte kettőnk között megvolt a lánykérés, majd kitűztünk egy időpontot, amikor meghívtuk a családokat és közösen megünnepeltük. Még mielőtt valaki arra gondol, hogy az ajándékok miatt, annak írom, hogy falusi lány vagyok, felénk ez a szokás. Ha másért nem is, idős nagyszüleink miatt, akik az esküvőn sajnos már nem lehettek ott.
Akkortól hordtuk a gyűrűt (mindketten a bal kezünkön). HAtártalanul boldog voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!