Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom úgy beszél velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom úgy beszél velem mint a kutyával mert mertem mondani neki, hogy nem akarom, hogy bulizzon nélkülem, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

a kapcsolat elején letisztáztuk, hogy nem tudok együtt lenni olyannal aki nélkülem megy diszkóba. én sem járok ilyen helyekre amúgy egyáltalán. nekem ez nem fér bele,lehet hogy én vagyok a rossz, de ez van, nekem egy tortúra lenne ha a pasim a buliban én meg otthon agyalok. normális programok, pl. meccsnézés, ilyesmi haverokkal az oké, de partizni, ahol csajok vannak stb az nem.

ezzel nem is volt semmi gond, de bemondta valamelyik nap, hogy elmenne. mondtam neki teljesen normálisan, hogy nagyon szeretem, és rengeteget jelentene nekem, hogy ha nem menne el, ez nagyon fontos nekem, és nem akarok, veszekedést, szakítást stb.

erre leordította a fejem, hogy én soha nem fogok megváltozni, rettentő csúnya szavakat használt, elmondott mindennek.

most komolyan ilyen rossz vagyok?

2018. jún. 18. 16:02
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
26,ő ia
2018. jún. 18. 16:37
 22/58 A kérdező kommentje:
is*
2018. jún. 18. 16:37
 23/58 anonim ***** válasza:
90%
Lehetne több eszed is ennyi idősen, ha neked ez nem fér bele egy párkapcsolatban, hogy nélküled bulizik akkor szakíts mert ez hosszú távon nem működhet..
2018. jún. 18. 16:40
 24/58 anonim ***** válasza:
67%
Hát elég gyerekes a felfogásod...mintha egy 16 éves kislány szenvedését olvasnám.
2018. jún. 18. 16:42
 25/58 A kérdező kommentje:
szóval már nem léteznek normális párok akik, nem buliznak egymás nélkül, hmmm... érdekes
2018. jún. 18. 16:42
 26/58 A kérdező kommentje:
azt ne mondjátok hogy ti élvezitek ha a párotok az éjszakában tombol, ti meg otthon fekszetek
2018. jún. 18. 16:44
 27/58 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, én is hasonló vagyok, mint te. Az a megoldás, ha olyan embert keresel magad mellé, aki nem olyan bulizós alkat. Egyébként ha az elején leszögezted neki, hogy ez nem fér bele a kapcsolatba, akkor ő a debil. Szerintem kezdj el keresgélni, aztán dobd ki a pasit. Majd összejön vele más, aki tudja a külön bulikat is tolerálni.
2018. jún. 18. 16:47
 28/58 anonim ***** válasza:
65%
Ha lenne párom megbíznék benne.. miért ne mehetne nélkülem bulizni?! ettől IS kapcsolat egy párkapcsolat! 23/L
2018. jún. 18. 16:49
 29/58 anonim ***** válasza:
96%
Az én párom hamarosan az egyik fesztiválra megy a legjobb barátjával, és képzeld el, NÉLKÜLEM. Most én is kezdjek el csapkodni meg hisztizni mint egy ostoba tini, meg játsszam el a hattyúk halálát? Tudod, ezt nevezik bizalomnak. Maximálisan megbízom a páromban, szeretjük egymást, én is találtam magamnak programot arra a hétvégére. Nem fog összedőlni a világ.
2018. jún. 18. 16:49
 30/58 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon ritkán volt, hogy elmentek nélkülem, mert én ugyan úgy benne voltam.

Soha senkinek nem tiltottam meg semmit, meg játszottam a HP-t.

De ha neked ez nem felel meg, írták páran,hogy szakíts.

2018. jún. 18. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!