Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző a nőkre ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a nőkre ez a régimódiság, hogy egy férfi keressen ugyanannyit vagy többet, neki is legyen hasonló végzettsége, értsen több mindenhez, kezdeményezzen, randin fizessen mindent stb?

Figyelt kérdés
Szerintem elég gáz, ha valaki még így gondolkozik még pár száz éve oké volt, de most nagyon le van maradva, aki szerint ez természetes legyen ez férfi vagy nő.
2018. jún. 17. 15:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%
Pár száz éve a nő nem dolgozott és nem vihették randira sem a férfiak. Te vagy az, aki el van tájolva.
2018. jún. 17. 16:47
 22/34 anonim ***** válasza:
2%

" de egy olyan férfit nem tudok férfinak tartani és nem is fogok vele szenvedni, akinek nekem kell udvarolni, nekem kell "felszedni""

Én meg nem tudok egy olyan nőt nőnek tartani, aki elvárja, hogy udvaroljanak neki :) udvaroljon neki a rossznyavalya

2018. jún. 17. 16:52
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
En szimplan leszarom ki hogy gondolkodik.
2018. jún. 17. 17:29
 24/34 anonim ***** válasza:
90%
Szoval kikosarazott egy (tobb) diplomas, jol kereso no.
2018. jún. 17. 17:35
 25/34 anonim ***** válasza:
93%
#22 Esetleg farkat ne növesszek, hogy miután elhívtam egy férfit randira, meg is tudjam dugni?
2018. jún. 17. 17:57
 26/34 anonim ***** válasza:
92%
Es termeszetesen fizess is neki az aktusert, hogy majd legkozelebb o neki kelljen teged visszahivnia :"D. Jahj' gyakoris "ferfiak"... nem is ertem, mit aggodtok ennyit a nok miatt. Egy se allna veletek szoba :D.
2018. jún. 17. 18:01
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
#22 ja, a bókolás az hatalmas érvágás energia és pénz szempontjából is.
2018. jún. 17. 19:10
 28/34 A kérdező kommentje:

Mindig nem látom a problémát azon, hogy miért baj, ha az egyik többet keres a másiknál. Gyes gyedet hagyjuk már.

Talán nem asszisztálni kellene ehez a rendszerhez és olyan országok példáját nézni, mint Svédország ahol igazságos egyenlő feltételek vannak a gyeshez és nincs nemi diszkrimináció. Ott náluk az a divat, hogy a férfi és a nő is otthon marad a gyerekkel. Ez a normális. És nagyon ciki az, hogy még mindig az van a köztudatban, hogy a nő otthon marad a gyerekkel a férfi meg dolgozik.

Nem kéne asszisztálni az ilyen jobber, neoliberális dumákhoz, mint szorgalom, tanulás, mert szerintem fontosabb az ember szabadsága, minthogy kényszer karrierista zombi váljon belőle.

Nem kéne ennyire asszisztálni az egyenlőtlenséghez és küzdeni egy jobb igazságosabb társadalomért, mint észak nyugat európában. Mire jó az egyenlőtlenség? Hogy sok kis takony felvágjon a fizetésével és lenézze a másikat? Ez nektek emberileg, erkölcsileg jó?

És a végére még annyit létezik olyan hogy közös kassza, fellehet hagyni ezzel az én és a te pénzeddel és emberségesen, kulturáltan kéne ehez hozzáállni, emiatt nem érdekel, hogy a csaj vagy kevesebbet vagy ugyanannyit vagy többet keres nálam, mert, ha szeretek valakit normálisan tudom az anyagi eltéréseket kezelni.

2018. jún. 18. 05:50
 29/34 anonim ***** válasza:
93%
És amúgy is a k..va anyánkat. :)
2018. jún. 18. 08:10
 30/34 anonim ***** válasza:

"Talán nem asszisztálni kellene ehez a rendszerhez és olyan országok példáját nézni, mint Svédország ahol igazságos egyenlő feltételek vannak a gyeshez és nincs nemi diszkrimináció. Ott náluk az a divat, hogy a férfi és a nő is otthon marad a gyerekkel. Ez a normális." - Szívem, írj az országgyűlésnek, hogy változtassanak a jogszabályokon. Amúgy a pasi is otthon maradhat a gyerekkel GYED-en, semmi akadálya, csak azért a nő szokott otthon maradni, mert jellemzően a nők kapnak kevesebb fizetést, és így gazdaságosabb, a másik az, hogy nem minden férfi akar otthon maradni babázni, vannak, akiknek még attól is leesik a töke, ha meg kellene csinálni valami házimunkát, mert szerintük az a nő dolga (még munka mellett is...).

Írtam, engem nem zavar, ha valamennyivel többet keresek, de sokkal kevesebb ne legyen, azért az én fizetésem fele eléggé soványka, ha valaki csak annyit kap. Nem sok nő rohangál 300+ nettó fizetéssel...

2018. jún. 18. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!