Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszólitani egy férfit az utcán, ha megtetszik? Mit gondoltok erről?
Próbálkoztam én már sok mindennel, netes párkeresés, szórakozóhelyek, baráti társaság stb. de azokkal a férfiakkal, akik bejönnek csak spontán a nyilt utcán találkozom.
Nem azzal van a gond, hogy nincs jelentkezőm, modellkedem, nem vagyok ronda, elmegyek egy szórakozóhelyre és rám ugranak 5-en ...
a baj hogy a szimpátia nem kölcsönös ...
Viszont sokszor megesik, hogy találkozom ismeretlen férfiakkal utcán/plázában/boltban, akikre legszivesebben én azonnal ráugranék :D
Például ma a Tesco parkolójába, éppen pakoltam a kocsim, amikor jött arra és huhh... rágondolok és beindul a fantáziám.... nagyon jól nézett ki (legalábbis szerintem, de elég egyedi az ízlésem, barátnőimnek általában nem jönnek be ezek a férfiak vagy csak annyit mondanak rájuk "semmi különös")
Mit kellett volna tegyek?
25 vagyok
Ott a Tesco parkolójában?
Nem lett volna rossz... most már késő :(
Legközelebb mit csináljak?
Ha esetleg egy olyan nyitott, jó fej pasi kerülne az utadba mint amilyen pl. én vagyok, akkor simán odajöhetnél hozzám, és nyíltan elmondhatnád az elképzeléseidet, miközben közölnéd hogy máris nedves a bugyid (is).
Erre én megdicsérnélek a bátorságodért - mint írtam nem csak jó fej, hanem udvarias úriember (is) vagyok - és vélhetően még a parkolóban esélyt adnék a beteljesedésre.
Egyszóval: nem venném zokon a zaklatásodat.
Tesco parkolóban pl: Szia! Visszatolhatom a kocsit?
Utcán? Van egy szál cigid? Buszjegyre kéne.
engem nyitottak már nők utcán többször.
itt pl fehér miniruciban,ráérősen,utólag be is vallotta,hogy azért szólított meg,mert tetszettem neki.így indított-
-szia!nem tudod merre van az x utca?-
-szia!...miért?...hova mész ilyen csinin?
-hát:)találkozom ott egy sráccal.
-akkor nem mondom meg:)
stb stb és a végén velem jött el fagyizni,utána elmentünk egy szórakozóhelyre aztán meg hozzám.
2-3 hónapig találkozgattunk is.
a parkoloban nincs sajnos polc....
bevasarlokocsija se volt, 1-1 szatyrot cippelt a kezeiben ..hmm istenem.. nagyon szexi volt...
a visszatolas szerintem nem olyan jo otlet, azt hiszi valami hajlektalan vagyok
mondjuk nem nezek annak, de akkor is inkabb bolondnak nez mint izgatottnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!