Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az utcán leszólítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az utcán leszólítani lányokat?

Figyelt kérdés

Hogy mondogatják itt a nők,hogy milyen könnyű,meg egyszerű,miközben kint a valóságban teljesen máshogy működnek a dolgok,ugyanis múltkor próbáltam volna leszólítani egy lányt,de olyan semmitmondóan állt ott,semmi jele nem volt arra,hogy Ő szívesen venné a jözeledést és ez általános.

Azok a csajok akik ezt mondogatják miért nem mernek élőben leszólítani férfiakat sőt egyik se nem csak azok.

2018. jan. 28. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Minek szólítson le egy csaj egy férfit, amikor a háttérben már 3 próbálja fűzni és amúgy is lehet, hogy van párja?
2018. jan. 28. 13:49
 2/13 Diavolino44 ***** válasza:

En a számokban hiszek, amik nagyjabol igy neznek ki.

100 nobol aki neked tetszik:

Kb. 80 parkapcsolatban van.

A 20 bol 7-8 nak tem tetszel. 7-8 reakcioja semleges ami lehet pozitiv illetve negativ is, ez toled fugg. (szerintem ilyen lannyal talakoztal), 7-8 pedig orul annak hogy odamentel.

A csajoknak nem kell, ha hozzad is odajonnenk, illetve megtalalnak neten te se venned a faradtsagot, hogy leszolitgass noket az utcan. Kereslet-kinalat

2018. jan. 28. 13:53
 3/13 anonim ***** válasza:

A leszólítás általában annyiból szokott állni, h de jó segged van, fullos vagy, de megdugnálak és társai. És kapom mindezeket úgy, hogy egyáltalán nem öltözködök kihívóan. Ezt nem tudom, miért csinálja pár férfi, ez szerintem egy nőnek sem jön be.

Akkor menj oda egy lányhoz, ha látod, hogy szimpatizál veled, ha random leszólítgatsz lányokat, akkor persze, hogy elhajtanak. Szóval olyan lányoknál kellene próbálkozni, akin látod, hogy nyitott lenne feléd. Aki direkt a járdát nézi, hogy még véletlenül se akadjon össze a tekintetetek, azzal tök fölösleges. Bennem alapból van ilyenkor valami gyanakvás, h ez meg mit akar. :D Viszont olyan is volt, akitől szívesen vettem a közeledést, mert tetszett, szimpatikusnak tűnt és normálisan kezdte a beszélgetést, nem azzal, hogy "jó a segged".

2018. jan. 28. 14:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Na erről beszéltem alapból van mindenkiben egy gyanakvás, ha leszólítják idegenek.
2018. jan. 28. 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Miért kéne leszólítani bárkit? Majd odajönnek ők, ha akarnak valamit...

...ja nem :D

2018. jan. 28. 14:39
 6/13 anonim ***** válasza:
35%

Utcán leszólítgatással "ismerkedni" pronyó dolog. Kimondottan a legalja réteg szokott így csajozni, meg lehet nézni, milyen eredménnyel. Olyan sikeresek, hogy Hollandiában már büntetik is az ilyet.

Szóval így NE ismerkedj.

2018. jan. 28. 19:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Jobb ötleted Van?
2018. jan. 28. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
15%

Van, igen. A legjobb ötletem speciel az, hogy hagyod az egész párkeresési cirkuszt a francba, mert egy időpocsékoló deficites baromság. Belefektetsz rengeteg energiát, időt és pénzt, aztán majd valamikor sohanapján megtérül.

De ha már mindenképp ezzel akarsz vesződni, inkább a fesztiválokat, összejöveteleket, vagy az internetet javaslom.

2018. jan. 28. 20:03
 9/13 anonim ***** válasza:

"Miért kéne leszólítani bárkit? Majd odajönnek ők, ha akarnak valamit.....ja nem :D"

Na ez aztán az értelmes hozzászólás.Az ilyeneket ugyanaz a hülye írja vagy van több is belőlük?

2018. jan. 31. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Segitek!

Ne az erdekeljen, hogy mi jogos, mi nem es miert is nem a lanyok kezdemenyeznek. Egyreszt ez nem igy van, attol, hogy meg nem volt benne reszed, masreszt pedig ha te szeretnel valamit, neked kell lepned (nemtöl függetlenül). Mig nem tartasz ott, hogy teged szolitanak le lanyok, addig fogadd el tenykent.

Ami fontos, hogy te mit csinalj! Persze siman is nekivaghatsz, de rengeteg mindent tehetsz (ha szeretnel tenni erte), amitöl javitod az eselyeidet. Meg, ha csak annyit is ernel el, hogy növeled vele az önbizalmadat, tudatosan keszülsz arra, hogy mit csinalj is erdemes.

Nezz ki jol! Evidens, de itt nem (csak) szerencses adottsagokra gondolok. Van, ami adott, de rengeteg mindenen javithatsz. Legfontosabb az apolt es igenyes megjelenes. Az, hogy jol all -e az öltözeked sem a markatol, sem az aratol nem függ. Talald meg a stilusodat (ha nincs, akkor a testhez allo, sötetebb es mintazattol mentes öltözek jo opcio). Hajad, körmöd legyen apolt es tiszta, ahogyan esetleges arcszörzeted is (egybenött szemöldökre nincs mentseg). Leghatekonyabb fegyvered pedig a mosolyod. Ha az nem makulatlan, latogass meg egy fogorvost. Nalam mindig van utazo fogkefe es fogkrem. A rago jo, de neha nem eleg. Hagymat es hasonlot hanyagolom, mig kimozdulok otthonrol.

Hogyan? Finoman, mint a lovat. Azaz ne legy ijesztö! Ne közelitsd meg hatulrol vagy a periferikus latomezejeben. Legjobb opcio szemböl. Mosolyogj ra! Ha visszamosolyog, akkor pedig ne pazarold el a lehetöseget! Lepj! Nincs ertelme elöre begyakorolt szövegnek! Öszinte mosoly, baratsagos tekintet. Az, hogy utbaigazitast, receptötletet vagy kaves randit kersz, az mar helyzetfüggö. Legy spontan es rugalmas. Nem kell, hogy humorista legyel, de az mar nagyon jo jel, ha megnevetteted (Kacag, nem kiröhög!).

Rengeteg lany foglalt. Es rengeteg lanynak nem leszel az esete, barmilyen jo pasi is vagy. Es meglepöen sok lany utolag fog azon ragodni, hogy mit is mondhatott volna, ahelyett, hogy csak bamban nez rad. De ez ne szegje motivaciodat. Meg mindig ez a legsikeresebb es talan leggyorsabb modja az ismerkedesnek.

Bonusz tipp: Miutan lenyügözted, megnevettetted es elerhetöseget csereltetek, uj kiszemelted elsö dolga az lesz, hogy lecsekkoljon online. Legyen rendben a profilod. Hanyagold az ittas bulifotokat, a menö verdaval pozolos vagy focidrukker kepeket. Ugyanugy, mint a horoszkopok es idetlen kerdöivek eredmenyeinek posztjait. Ha meg nem törölted volna, akkor az sem hatrany, ha az ex-szel puszizkodos kepeket csak te lathatod.

Szemelyesen abban szoktam maradni, hogy ö hivjon vagy jelentkezzen. Ellenallok a kisertesnek, hogy bejelöljem. Ha nem tettem ra akkora benyomast, hogy keressen, akkor inkabb en folytatom a keresest.

2018. jan. 31. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!