Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti egyetértetek az alább linkelt nők értékelésével?
Az egyik ez előtti kérdésben linkelték őket a válaszolók.
Csúnya:
1. [link]
2. [link]
Átlagos:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Csak azért kérdezem, mert én nő létemre ezeket a "csúnya" nőket bőven átlagosnak, a duci lányt sok férfi számára "álomnő" kategóriának tartom. Az "átlagosokat" pedig gyönyörű nőknek, akiket szerintem egy férfi sem utasítana vissza kizárólag a kinézetük miatt. Nyilván mindenkinek más az ízlése és mindenkinek más tetszik, de bevallom, eléggé aggaszt, hogy egyáltalán (szerintem) átlagos nőként valaha lehet-e esélyem egy átlagos férfinál, ha igaz, hogy ezek a nők számítanak manapság csúnyának vagy átlagosnak a többség megítélése szerint.
Erre lehet azt mondani, hogy ez teljesen szubjektív dolog, és az értékelés terén is sok múlik azon, hogy éppen ki válaszol. Lehet, ha reggel teszed fel a kérdédt teljesen más lesz a válaszok összképe, mintha ezt este tennéd, a kategória sem mindegy, mert a szexualitás és a párkapcsolatok kérdéseinél is részben más a közösség.
Nekem egyik lány sem csúnya, sőt az 1. számomra a legvonzóbb.
Na de akiket linkeltél veled egy kategória azok is átlagosak. Az átlagos nem lenéző, hogy azzal senki se járna vagy hogy az az elvárás szint és ha nem éred el csúny avagy, szimplán ők akik szépek, nincs velük baj, de nem a bombajó nők.
Azért a kövér lányt linkeltem csúnyának meg az ázsiait (meg egy anorexiás lett volna még ha nem cserélem fel a linkeket), mert nem az ilyen [link] mindenki szerint csúnya csajokat akartam berakni, hanem olyanokat akiket én nem tartok vonzónak. A kimondottan kövér lányok szerintem átlag alattiak, mégha a csúnya jelző erős is. Ezért is akadtam kissé fenn, hogy a válaszomban ott volt hogy arca a csaj oké, de ami miatt szerintem átlag alatti egyszerűen a súlya.
De linkelj akkor egy képet magadról (akár priviben) aztán megírom hogy szerintem milyen vagy.
A nyitókérdésben:
Cs1: Igazából nem csúnya, de kövér, nálam nem lenne esélye.
Cs2: Előnytelen a szemüvege. Meg kéne nézni, milyen lenne más szemüveggel vagy szemüveg nélkül. Vagy milyen, ha megszólal, mosolyog. Nem szép, de nem is reménytelenül csúnya.
Á1: Szép!!! Nagyon szép!!!
Á2-Á4: Átlagosan szépek. Szóval a külsejük alapján mindenképpen lenne esélyük.
10-es kommentben: Mindegyik átlagosan szép. A másodiknak kifejezetten szép a mosolya!
Férfiként mondom: ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget a külsődnek. Nálam pl. az volt szempont, hogy ne legyen kövér, hanem arányos teste legyen. Pl. nem vágytam különösebben nagy mellű nőkre, hanem arányos mellűekre. Előny, ha hosszú, nem festett haja van.
Aztán utána már a személyiség varázsa következik. Azt vallom, a női szépség egy kedves mosollyal kezdődik. Ezt tartsd szem előtt.
szerintem korrekt értékelés.
a kövér,vagy az eleve torz arcú genetika bizony csúnya.
viszont azt szerintem kihagytad,hogy sok esetben az átlagos meg a bombázó között csak edzés és az étrend a különbség.
szóval az átlagosnak betett csajok közül bármelyikből válhatna fullos testű fitnesz csaj és máris lehetnének akár 8-9 pontosok is úgy.
a te képeid közül az-
1.nagyon nem szép.
2.kimondottan jó,a betett képek közül őt látom a legszebbnek.
egy minimális orr korrekcióval és edzéssel benne ott van a nagyon jó csaj lehetősége.
3.rettentő előnytelen kép,ettől függetlenül valóban nem egy fullos csaj scarlet,hanem jól sminkelt átlagos,akit edzeni is elküldenek a filmek előtt.
4.ez inkább egy trollface kép.
#25 nem ismerem Scarlett Johanssont, de szerintem ha ő van a linkelt képen, akkor ő is átlagos kinézetű nő, legalábbis az volt a plasztikai műtétek előtt, smink nélkül:
A mostani kinézete szerintem már az "álomnő" kategóriában van a legtöbb férfinál, főleg hosszú hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!