Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti egyetértetek az alább linkelt nők értékelésével?
Az egyik ez előtti kérdésben linkelték őket a válaszolók.
Csúnya:
1. [link]
2. [link]
Átlagos:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Csak azért kérdezem, mert én nő létemre ezeket a "csúnya" nőket bőven átlagosnak, a duci lányt sok férfi számára "álomnő" kategóriának tartom. Az "átlagosokat" pedig gyönyörű nőknek, akiket szerintem egy férfi sem utasítana vissza kizárólag a kinézetük miatt. Nyilván mindenkinek más az ízlése és mindenkinek más tetszik, de bevallom, eléggé aggaszt, hogy egyáltalán (szerintem) átlagos nőként valaha lehet-e esélyem egy átlagos férfinál, ha igaz, hogy ezek a nők számítanak manapság csúnyának vagy átlagosnak a többség megítélése szerint.
Egyes számú csúnya nem csúnya, csak kövér. Kettes számú csúnya nagyon csalóka. Olyan, mintha direkt szärul akarna kinézni.
Egyes, kettes és hármas átlagos szerintem szép, a négyeske meg egyszerűen csodaszép. Szerintem.
Az újabb 4 kép közül az első nem jön be (de nem tartom csúnyának), a másik három bármikor jöhetne.
(a másodjára linkelt képek között a hármas nem Skarlát Johanszon?)
A többség megítélése szerint? :D Ez a válasz le lett pontozva rendesen annál a kérdésnél.
Szerintem az extrában linkelt lányok is átlagosak, az utol pedig szerintem kifejezetten szép. Nincs semmi baj a külsőddel ha ehhez hasonló.
10-es link
a 3. nem kell, a többi jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!