Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti egyetértetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti egyetértetek az alább linkelt nők értékelésével?

Figyelt kérdés

Az egyik ez előtti kérdésben linkelték őket a válaszolók.

Csúnya:

1. [link]

2. [link]

Átlagos:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Csak azért kérdezem, mert én nő létemre ezeket a "csúnya" nőket bőven átlagosnak, a duci lányt sok férfi számára "álomnő" kategóriának tartom. Az "átlagosokat" pedig gyönyörű nőknek, akiket szerintem egy férfi sem utasítana vissza kizárólag a kinézetük miatt. Nyilván mindenkinek más az ízlése és mindenkinek más tetszik, de bevallom, eléggé aggaszt, hogy egyáltalán (szerintem) átlagos nőként valaha lehet-e esélyem egy átlagos férfinál, ha igaz, hogy ezek a nők számítanak manapság csúnyának vagy átlagosnak a többség megítélése szerint.

2018. jún. 16. 21:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%

Egyes számú csúnya nem csúnya, csak kövér. Kettes számú csúnya nagyon csalóka. Olyan, mintha direkt szärul akarna kinézni.

Egyes, kettes és hármas átlagos szerintem szép, a négyeske meg egyszerűen csodaszép. Szerintem.

2018. jún. 16. 21:37
 12/30 anonim ***** válasza:
32%
Azért ha már az én linkelt képeim látom itt viszont szeretném megjegyezni, hogy odaírtam az első csajnál, hogy arcra nincs vele gond de nekem nem tetszenek a kövér lányok. Az átlag lány meg nem azt jelenti hogy baj van velük vagy ne járnék vele. Szimplán más egy átlagosan szép lány és egy bombanő akin nagyítóval se találsz hibát. Nem kell ez miatt aggódni, simán járnék egy átlagos csajjal pont mint sokan mások. Ne mond hogy nőként neked nincs külön az a pasi akinek a kinézetétől elolvadsz meg az a pasi akivel szívesen jársz de nem tartod egy kimondott adonisznak. Nem kell a képmutatás azért se a műbalhé. Az átlagos azt jelenti hogy nincs vele baj de nem is egy görög isten/istnennő.
2018. jún. 16. 21:38
 13/30 anonim ***** válasza:
49%
Akiket linkeltél itt extrában mind átlagos (szerintem)
2018. jún. 16. 21:40
 14/30 anonim ***** válasza:
58%

Az újabb 4 kép közül az első nem jön be (de nem tartom csúnyának), a másik három bármikor jöhetne.

(a másodjára linkelt képek között a hármas nem Skarlát Johanszon?)

2018. jún. 16. 21:40
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem hisztizésből írtam ki a kérdést, csak kíváncsi voltam a véleményekre. Lehet, hogy eddig én ítéltem meg saját magam rosszul, csak kicsit lelombozott, hogy az itt felsorolt "átlag" nők mind sokkal szebbek nálam, de azért azt nem gondolom, hogy az ápolatlan, rohadó fogú, összenőtt szemöldökű csöves nőkkel lennék egy kategóriában.
2018. jún. 16. 21:43
 16/30 anonim ***** válasza:
27%

A többség megítélése szerint? :D Ez a válasz le lett pontozva rendesen annál a kérdésnél.

Szerintem az extrában linkelt lányok is átlagosak, az utol pedig szerintem kifejezetten szép. Nincs semmi baj a külsőddel ha ehhez hasonló.

2018. jún. 16. 21:44
 17/30 anonim ***** válasza:
A #10-es válaszban linkeltek közül a 2-es és a 4-es jön be. Az 1 meg a 3 valahogy nem. Ez szimplán amiatt van, mert a barna hajú lányok valahogy mindig jobban vonzottak, mint a szőkék, nem tudom megmagyarázni az okát. Egyébként a szépség szubjektív, mindenkinek más jön be.
2018. jún. 16. 21:45
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a linkelt nőket, azért őket választottam, mert mindegyiküknek van minimum egy olyan vonása, ami hasonlít az én arcomra.
2018. jún. 16. 21:46
 19/30 anonim ***** válasza:
53%

10-es link

a 3. nem kell, a többi jöhet!

2018. jún. 16. 21:48
 20/30 anonim ***** válasza:
2/4 jöhet, különben igen.
2018. jún. 16. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!