Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok! Nektek elég a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Nektek elég a 183 cm-es magasság?

Figyelt kérdés

Csak ekkorára nőttem és bizony sokszor kellemetlenül érzem magam a magas emberek társaságában.

185 alatt tényleg nem túl vonzó valaki még ha az arcszerkezete el is megy?

2018. jún. 16. 18:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Alszereny...
2018. jún. 16. 19:22
 12/22 A kérdező kommentje:

A viselkedésemmel van a legkevésbé, véleményem szerint. Bár igaz, manapság ha valaki csendes és nem az a partyarc pasi már lehet az uncsi viselkedésű kategóriába esik egyes lányok, nők számára.

A nőket inkább ne vegyük ide mert még csak 20 éves vagyok, velem ők még nem igazán foglalkoznak.

2018. jún. 16. 19:25
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon kevés. Soha nem adnék még esélyt sem olyan férfinak, aki nincs meg legalább 210 centi magas és nincs minimum 30 centis farka.
2018. jún. 16. 19:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én szerelmem (én lány vagyok, ő pasi) pár centivel alacsonyabb nálam; és ő így is tökéletes. Egyidősek vagyunk, valszeg már nem nő magasabbra; de ő jól van így; annyival nem alacsonyabb nálam, hogy elhajtsam; tehát ennyi különbség még lefele is belefér. Egyébként meg nagyon édes személyisége van, és maga az ember gyönyörű. Most amiatt; mert ő mondjuk csak 170-172 centi, én meg 174 vagyok, nem fogom azt mondani, hogy ne kezdjünk egymással semmit; amikor mindketten érezzük, hogy kialakult már köztünk abból a pár találkozásból, összefutásból is valami varázslatos lelki összetartozás.
2018. jún. 16. 19:51
 15/22 anonim ***** válasza:
40%
Hagyjad már... Mit akarsz, te kis kertitörpe? :D
2018. jún. 16. 19:53
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

183 vagyok és ez sosem volt probléma. Most sem az, pedig magas a párom.

31/f

2018. jún. 16. 20:11
 17/22 A kérdező kommentje:

Akkor a magasságomat ki is lőhetjük az ezért nem kellek a lányoknak listáról.

Az arcom lehet még opció, de az meg ugyebár szubjektív...

2018. jún. 16. 20:15
 18/22 anonim ***** válasza:
56%
Valószínűbb, hogy nem vagy a legsármosabb férfiak közül való. De ezt jól látod, hogy ez meg szubjektív. Ha gondolod küldj privátban képet. Lehet, hogy egy más fazonú haj, szakáll/borosta a megoldás.
2018. jún. 16. 20:31
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

Bőven:)

Mostanában a pasik teljesen rá vannak állva erre a magasság témára pedig a legtöbb nő/normális nő úgy van vele hogy elég hogy ha a pasi magasabb nála.

Ennek ellenére igenis, sokaknak vonzó ha egy pasi magas vagy vonzóbbá teszi de nem feltétlen jobb.

Ettől függetlenül pluszpont de nem alapkövetelmény:)

2018. jún. 17. 00:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Bevallom, a barátom kb. olyan magas mint te, de néha jobb lenne, ha alacsonyabb lenne. Ha valami forgalmas utcán sétálunk, egyszerűen nem hallom, amit mond:D Teljesen rendben vagy te is.
2018. jún. 17. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!