Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiként még a 160 centit sem érem el akkor jobb is ha nem próbálkozom mert így senki sem fog elfogadni?
Ahogy észrevettem, a legtöbb lánynak ehhez hasonló típusú pasija van.
Általában 180-185 cm magas, szálkás/vékony testalkat, szőrtelen test. Szóval itt lehet mondani bármit, de az esélyeid eléggé korlátozottak, sőt... az nem kifejezés.
Mert hiába kapod itt meg itt pár lánytól, hogy nem ezen múlik, blablabla, nyugodt szívvel elhiheted, hogy ők sem állnának le 156 cm magas férfival.
Hát véleményem szerint ne egy 190-es nőt keress magadnak! Mert ők nagy valószínűséggel nem fognak elfogadni.
De alacsonyabb nők körében szerintem semmi akadálya annak ha 156cm magas vagy.
Azt kell megértened, hogy a nők szeretnek magassarkút húzni, és azt nem mindenki tudja elfogadni, hogy ha felhúznak egy magassarkút, akkor a párjukhoz le kell hajolniuk egy csókért...
Célirányosan alacsony nőket keresnék a helyedben. Nem tudom, hogy lehet ezt... Ezeken a modern társkeresőkön mindenfélét be lehet ma már állítani. Hány km eltérés fér bele a kiszemeltnél... Hány kg max... Hány cm minimum...
Gondolom be lehet neked állítani, hogy max 155 centis lányokat keresel. És ta-daaa. Szerintem ez nem a világ vége, kérdező. :)
Egyik ismerősöm 158cm magas metál mániás srác volt kb 30 éves. Sokáig voltunk szexkapcsolatban az én 173 centimmel s mindig sírt nincs barátnője mert a magas lányok mint én is viszont hosszabb távon rombolták volna az önbizalmát szerinte s még a zenei ízlése is közbeszólt s sokakat riasztott. Viszont a megjelenése normális volt, jó humorra, kommunikatív s érdeklődő.
Rengeteg randija volt, s el csajozgatott de hosszú távon sajnos nem igazán volt szerencséje. De nem adta fel s nem lett depressziós emiatt, maradt életvidám s már 2 éve van egy kedves mosolygós 174 centis rocker barátnője. :) Szóval hajrá, a magasságon nem igazán tudsz változtatni de ha a többi külsőleg, belsőleg rendben van nem szabad feladni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!