Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak megjött a havi baja. Egyszerűen nem lehet hozzászólni. Ti hogy kezelitek a dolgot ilyenkor?
Figyelt kérdés
Még az is baj, ha írok neki messengeren. Az meg egyenesen főben járó bűn ha felhívom :D Mindenért a hiszti, semmi sem jó :) Ti hogy kezelitek ezt? :D2018. jún. 16. 15:55
11/13 anonim válasza:
Kamaszként én is undok voltam ilyenkor másokkal, de az évek során megtanultam ezt kezelni. Gyakorlással lehet uralkodni az ilyenkor elszabaduló érzelmeken. A barátnőd sajnos nem gyakorolta ezt, gondolom otthon mindig ráhagyták. Utána legalább bocsánatot szokott kérni? Mert az már egy jó jel, ha legalább utólag belátja, hogy nem viselkedett szépen. Amúgy most én is hasonlót élek át, a testvéremnek nagyon nehéz vizsgái vannak és elég bunkó. Még egy hétig kibírom, meg még utána is adok neki egy kis időt, hogy helyrerázódjon, de aztán beszélni fogok vele. A szeretteinket akkor sem szabad bántani, ha bajunk van, mert nem ők tehetnek róla.
12/13 anonim válasza:
És a többi napon milyen? Akkor normális? Mert nehéz elhinnem, hogy akkor semmi probléma vele, a "nehéz napokon" meg sárkánnyá válik.
Meg tény, hogy valakit megviselnek ezek a napok, de attól meg nem kell kivetköznünk emberi mivoltunkból. Attól meg tenni kell a dolgunk, suli, munka, miegymás, egyéb társas kapcsolatok. Miféle hisztérika az akihez ilyenkor szólni se lehet, sőt még írni se neki? Az ilyen menjen egy lakatlan szigetre, aztán maradjn meg magának. És ezt szintén nőként mondom. A párunkkal szemben meg pláne ne viselkedjünk mar így.
Szoval nagyon gondold meg, hogy tényleg ilyen hisztérikára van-e szükdéged.
13/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy, vannak rossz napjai. Viszont Igen, bocsánatot szokott kérni, vagy mikor már nem szólok hozzá mindig ő közelít és kezdeményez. Ilyenkor azért picit jólesik :)
2018. jún. 18. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!