Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak megjött a havi baja. Egyszerűen nem lehet hozzászólni. Ti hogy kezelitek a dolgot ilyenkor?
Egy biztonságos helyre húzódva dobáld neki a csokit!
Viccet félretéve, próbálj vele menzesz után erről beszélni, mondja meg, hogyan jó neki. Ha neki az a jó, ha ilyenkor senki sem keresi, akkor tedd ezt.
lapát.
Aztán gondolkodjon el magán.
Nő vagyok, olyan qrvaerős görcsoldót kell szednem mensi idején, ami egy lónak is elég lenne, mellette meg puffadok, rosszul vagyok és minden bajom.
És a PMS sem kellemesebb, mellfájdalom, hasmenés, láz...
Mégsem voltam soha hisztis a párommal, csak max kedvetlen. De nem ő tehet arról, hogy rosszul vagyok vagy fáj nekem és tudunk normálisak lenni akkor is (csak szexelni ne akarjon, mert akkor tényleg agyonvágom).
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ahogy ez a csaj viselkedik, az nem normális. Pedig fogadni mernék, hogy neki kevésbé szar, mint más nőknek.
Nem kell ezt kezelni, rúgd ki a fszba, ha nem viselkedik veled úgy, mint a párjával, akit elvileg szeret és akivel elvileg semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!