Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy akármit...

Miért van az, hogy akármit mondok egyszerűen nem tudnak mit hozzászólni vagy sokkolom őket?

Figyelt kérdés

Észre vettem, hogy ha a facebookon bármit írok egyszerűen senki nem ír hozzá és ez egy idő után kezdet furcsállni engemet, hogy vajon mit írhattam, hogy még választ sem kapok kérdéseimre.

Ha pedig mondod valamit úgy tűnik, hogy nagyobb eséllyel sokkoltam szavaimmal.

Mint ha amit mondanék bárkinek egyszerűen úgy érzi, hogy ő nem ezt a választ várta így hogyan tudjon olyat mondani amivel magát fényezi ha szabadna ezt mondanom .

Néha úgy érzem, hogy szinte nem mernek velem bármi féle szó cserét ejteni.

2014. máj. 9. 21:33
 1/1 anonim válasza:
ne aggódj én is így vagyok ezzel, bármit megosztok, általában érdekességet szoktam történelemről, irodalomról stb soha nem szól hozzá senki vagy csak egy évben egyszer lájkolják, sokáig én sem tudtam miért talán ciki amit csinálok/csinálunk? Nem. Az az igazság hogy ma már nem "divat" okosnak és tájékozottnak lenni tudom a saját bőrömről hogy aki egy kicsit olvasottba az már kinézi a társadalom többsége. magyarán ésszel ciki kitűnni a tömegből. De ez már egy másik történet.
2014. máj. 10. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!