Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy válás után úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy válás után úgy érzem soha nem szeretnék újra közös életet senkivel?

Figyelt kérdés

1 éve váltam el, van 2 kisgyermekem, akiket én nevelek.

Tetszik az, hogy nem kell megfelelnem senkinek, talán mert túl alárendelt voltam a házasságomban. Mindig mindenben meg akartam felelni a másiknak, magamat háttérbe helyezve. Igénylem, hogy legyen párom, nem vágyom alkalmi kapcsolatokra, viszont annyira jó érzés az, hogy nem függök senkitől, úgy osztom be a napom, dolgaim ahogy szeretném, hogy ettől úgy érzem sosem akarnék együtt élni újra senkivel. Újra alkalmazkodni, és állandóan megfelelni.

Van így esélyem olyan párt találni, akivel bár nem élünk együtt, de szeretjük egymást, programokat szervezünk, heti több alkalommal találkozunk, kettesben is együtt vagyunk, de mégis megvan mellette a saját kis életünk. Kitartunk egymás mellett hűségesen.

Lehetséges ilyet találnom?

Vagy ha nem, akkor nálam szerintetek változni fog még ez az elképzelés, és akarni fogok még egy élettársat valamikor?

Alkalmi kapcsolatom még sosem volt, nem is tervezek, ahhoz azért érzelmes típus vagyok.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. jún. 15. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
minden lehetséges
2018. jún. 15. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Normális.11 éve így élek a válásom után, és ezen nem is szándékozom változtatni.Bár már társra sem vágyom, így szabadabb vagyok minden téren, és nyugodtabb is.
2018. jún. 15. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Az összebújva elalvást és a reggeli egymás mellett ébredést én személy szerint nem tudnám hanyagolni.

Mert érzelmes típus vagyok...

2018. jún. 15. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg normális, hogy így érzel, bár fogalmam sincs, nekem még csak kapcsolatom sem volt soha, és semmilyen tapasztalatom sincs a másik nemmel kapcsolatban. Éppen ezért lehet, hogy hülyén fog hangzani, amit írni fogok, de ezt vállalom. Szerintem egy jó kapcsolatban automatikusan jön a kölcsönös alkalmazkodás, illetve az az érzés, hogy bizonyos értelemben véve meg akarsz felelni a másiknak. És ez nem azt jelenti, hogy behódolsz neki, vagy azt, hogy bármelyikőtök is a másik "főnöke" lenne. Sokkal inkább az "adok, hogy adj" elv alapján kellene ennek működnie, ahol a két ember egymásért és a családért él és dolgozik, ahol a "megfelelés" azt jelenti, hogy pl. tudom, milyen aprósággal járhatok a kedvében, és ezt megteszem, de ő is nekem. És szerintem egy jó párkapcsolatban is simán meglehet mindenkinek a saját élete (barátok, hobbik, kikapcsolódási lehetőségek, akár az is, hogy x órát egyedül van a saját gondolataival). De lehet, hogy naiv vagyok, és csak a fejemben lévő elképzelések alapján tévelygek az élet sűrűjében, miközben a valóság teljesen más, nem tudom.
2018. jún. 15. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyat keress aki mellett szabad vagy, akkor az nem fog zavarni, ha odaköltözik!
2018. jún. 16. 00:04
 6/6 Izabella220 ***** válasza:
Teljesen megértelek.A kapcsolatok véget nem érő kompromiszumok sorozata.Bár 14 éve kapcsolatban élek,hidd el néha én is erre vágyok mint te.Szerintem simán lehet kapcsolatod úgyis,hogy összecuccolnál vele.Én a szsbadságomat kevés ember miatt adnám fel újra.
2018. jún. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!