Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem hisznek a férfi-nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem hisznek a férfi-nő barátságban, azok szerint a biszexuálisak pedig egyáltalán senkivel nem barátkozhatnak?

Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
De, mert ők ezekbe a hagyományos kategóriákba nem esnek bele 100%-osan.
2018. márc. 2. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

A heterók közül sem illik bele mindenki a hagyományos kategóriákba. Én nem tudom, minek definiáljam magam, eddig csak férfiak tetszettek, szóval gondolom, heteró vagyok. De aki nem tetszik, abban nem tudok mást észrevenni, csak az embert. Számomra ő nemtelenné válik, akár nő, akár férfi. Onnantól pedig nincs szexualitás a kapcsolatban, akikkel marad a barátság, ott a férfi részéről sem, aki meg nem képes ezzel azonosulni, azzal nem is leszünk barátok...

Páran nem nőttek fel férfiak közt nőként vagy nők közt férfiként, azért nem tudják ezt elfogadni. Akinek vannak lány rokonai, barátai, testvérei férfiként, annál tök természetes, hogy vannak nők, akiket nem akar megdugni, de jófej embernek tart, és nem csak a rokonsági kapcsolat miatt.

2018. márc. 2. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem igazán hiszek a férfi-nő barátságban, de ez nem jelenti azt, hogy nem szólok férfiakhoz vagy hogy elvárnám a páromtól, hogy ne szóljon nőhöz, így nem lehet élni. Egyébként pont ezért tartom fontosnak, hogy már gyerekkortól kezdve mindkét nemmel barátkozzanak az emberek, hogy tudják kezelni az esetlegesen felmerülő vonzalmat.
2018. márc. 2. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Biszexként én sem tudtam ezt sosem megérteni. Ezek szerint én képtelen lennék bárkivel egy felszínességen túlmenő kapcsolatot kialakítani, mert amint valaki valami kicsit is személyeset mond, nekem rögtön el kéne alélnom és bele kéne szeretnem.

A férfi-nő barátsággal az a baj, hogy a többség képtelen nem a nemi szervével gondolni a másik nemre. Röhej, hogy sokan egyenesen büntetésként és sorscsapásként beszélnek arról, ha egy ellenkező nemű a barátjuk akar lenni, hiszen ha nem lehet a lábuk közé férkőzni, onnantól ez az egész a szemükben az ég világon semmit nem ér, így viszont tényleg lehetetlen a barátság. Bár ilyenekkel felesleges is... A férfi-nő kapcsolatok a végtelenségig túl vannak misztifikálva, de olyan szinten, hogy két ellenkező nemű testvérnek, sőt ami még hányingerkeltőbb - szülőnek és gyereknek sem lehet egy bizonyos foknál szorosabb kapcsolata, mert az embereket rögtön elfogja egy rossz érzés. Ebben a világban nincs igény nem romantikus férfi-nő kapcsolatra, de ez még nem azt jelenti, hogy nem is létezhetnek...

És az meg mégis mit jelent, hogy a biszexek nem esnek egyik kategóriába sem, #1? Pl Megan Fox vagy Amber Heard számodra nem nő, vagy mi? A heterok között sem minden nő 50'es évekbeli háziasszony, aki köténykében süti a pitét az urának és a gyerekeinek, és a hetero férfiak sem egytől egyig viking harcosok, a maszkulinitás jelképei.

Gyenge kifogás...

2018. márc. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!