Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszer távolságtartó, egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer távolságtartó, egyszer keresi a társaságom, le sem lehet vakarni a mosolyt az arcáról. Férfiak, ti mikor csináljátok ezt?

Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Amikor bírom, csak van életem, és nem tudok mindig vele foglalkozni, viszont ha van időm, akkor keresem.
2018. jún. 14. 14:08
 2/14 mikeXxX ***** válasza:
80%
1#+1
2018. jún. 14. 14:09
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Akkor amikor bizonytalanok.
2018. jún. 14. 14:34
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer kanos egyszer nem XD
2018. jún. 14. 14:52
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

Amikor bizonytalan vagyok, hogy Ő mit szeretne, mert ambivalens a viselkedése vagy megbánt.

Most éppen aktuális szituáció egy kolléganőmmel. Amikor a szemembe néz mosolyog és megérint (amit másokkal nem csinál), akkor kezdem elhinni, hogy kedvel, aztán amikor lehívom inkább kimegy másokkal. Emiatt úgy érzem ha nincs ló, akkor jó a szamár is.

Ti nők mikor viselkedtek ilyen ellentétesen, miért?

2018. jún. 14. 14:53
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a helyzet nálam is. Teljesen ellentétes a viselkedése. Egyik nap jön, beszél, nem tudok szabadulni. Következő nap viszont szinte rám sem néz, köszönni is alig akar. Ilyenkor mindig teljesen hülyének érzem magamat. Elkezdem tartani a távolságot, mire ő megint jön fülig érő mosollyal és dumál. Mindig elbizonytalanodok. Franc se tudja megfejteni....másfél éve ezt játszuk...
2018. jún. 14. 15:04
 7/14 A kérdező kommentje:

Én nem bántottam meg, próbálok vele mindig közvetlen lenni, de alkalmazkodom hozzá. Nem akarok nyomulni rá, de hónapok óta ez van és már nem értem, nagyon furán viselkedik. Nem egyértelmű, hogy tetszem neki, de az sem, hogy nem.

Fiúk, van, hogy nálatok ez taktika?

2018. jún. 14. 15:58
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Jól mondták az előttem szólók!

Tuti, hogy nem egyértelmű reakciókat adsz neki.

Srác vagyok. Nem egyszer volt úgy, hogy tök kedves volt velem a lány és aztán bátorkodtam tovább lépni (nem nem párkapcsolatot akartam, csak megismerni) és aztán leszart. Jó, mondom akor hanyagolom, merthát mit zaklassam, hiszen folyton azt kommunikáljátok, hogy hülye pasik, alig lehet őket levakarni. Szóval vettem a célzást, és hanyagoltam.

Erre fel egy időután megkérdezi tök ártatlanul, hogy dehát én most haragszok rá? :D LOL

Csajok, kvára nem lehet rajtatok eligazodni.

Tuti ezt csináltad a szegény scráccal te is...

2018. jún. 14. 18:52
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem csináltam ezt. Inkább ő velem.

Pont ezt írom, hogy emiatt nem tudok rajta kiigazodni.

Én mindig kedves voltam vele, ő meg néha úgy érzem, hogy ok nélkül hideg. Máskor meg ugyanúgy virít, mint én.

2018. jún. 14. 18:56
 10/14 A kérdező kommentje:

Szerintem a mosolygás, stb. elég egyértelmű jelek.

Sajnálom, de én nem vagyok nyomulós, nem akaszkodom rá senkire, azt gondolom, ennyiből értenie kellene.

2018. jún. 14. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!