Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Miért mosolyogtok akkor is folyamatosan egy lányra, ha az éppen egy teljesen komoly témáról beszél nektek?
Ilyenkor nem veszitek komolyan, vagy inkább tetszik nektek és nem tudjátok a mosolygást visszafogn?
2018. máj. 10. 20:26
1/10 anonim válasza:
A helyzet az, hogy ennek a talánynak a megfejtése rád hárul, az eddig megszerzet érzelmi és értelmi intelligenciádat felhasználva, + az emberismereted.
4/10 anonim válasza:
Mindkettő magyarázat helyénvaló lehet.
5/10 anonim válasza:
Ez elég helyzetfüggő. Ha minden srác, mindig mosolyog, amikor valami komoly témáról beszélsz, akkor ott nálad fura valami.
6/10 A kérdező kommentje:
5: nem minden srác, egy srácról van szó!
2018. máj. 10. 21:30
7/10 anonim válasza:
#6: Akkor nem fiúkról van szó! :) Lehet, hogy bejössz a srácnak.
8/10 A kérdező kommentje:
De fiúk válasza érdekelt....
2018. máj. 10. 21:35
9/10 anonim válasza:
Fiú vagyok és nem csinálok ilyet :D
10/10 anonim válasza:
Én akkor mosolygok ha tetszik nekem és/vagy zavarban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!