Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Volt egy srác,akibe évekkel ezelőtt belezúgtam, el is mondtam neki. De ő nem viszonozta. Azt mondt,csak barátként tud rám nézni és mint embert szeret.

Nem volt pedig barátnője akkor.

Aztán barátok maradtunknés elkezdtem továbblépni. Nagyon nehéz volt ugyan.

Eltelt 4 év és valamennyire sikerült őt "elfelejteni". Most pedig ő akar valamit.

Meggondolta magát? Vagy ha az elején nem érzett semmit,akkor most miért? Barátsagból kialakulhat szerelem abban az esetben,ha 4 éve tudta,hogy szerelmes vagyok belé és ki is mondta akkor,hogy bocsi de nem akarok többet barátságnál?

22L

2017. júl. 27. 00:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
4 év a tinikor végén sok változást eredményez. Te sem az vagy már, aki 4 éve és ő sem.
2017. júl. 27. 00:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem talált senki mást.
2017. júl. 27. 01:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon jónpasi,azzal jön össze,akivel akar kb.

Kizárt,hogy ne talált volna mást.

2017. júl. 27. 01:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Szexre jó leszel neki..legyen benned tartás és hajts el a francba!
2017. júl. 27. 01:25
 5/8 anonim ***** válasza:
*hajtsd
2017. júl. 27. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem szeretett, de közben okosabb lett.:D
2017. júl. 27. 01:46
 7/8 anonim ***** válasza:
mittomén, én nem csinálom ezt. Lehet h változott a véleménye
2017. júl. 27. 04:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem is csinálták ezt. Nem is egyszer. Szerintem a te esetedben a 4 év az elég sok idő. Valószínű javadra változtál.
2017. júl. 27. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!