Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Volt egy srác,akibe évekkel ezelőtt belezúgtam, el is mondtam neki. De ő nem viszonozta. Azt mondt,csak barátként tud rám nézni és mint embert szeret.
Nem volt pedig barátnője akkor.
Aztán barátok maradtunknés elkezdtem továbblépni. Nagyon nehéz volt ugyan.
Eltelt 4 év és valamennyire sikerült őt "elfelejteni". Most pedig ő akar valamit.
Meggondolta magát? Vagy ha az elején nem érzett semmit,akkor most miért? Barátsagból kialakulhat szerelem abban az esetben,ha 4 éve tudta,hogy szerelmes vagyok belé és ki is mondta akkor,hogy bocsi de nem akarok többet barátságnál?
22L
2017. júl. 27. 00:44
1/8 anonim válasza:
4 év a tinikor végén sok változást eredményez. Te sem az vagy már, aki 4 éve és ő sem.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem talált senki mást.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jónpasi,azzal jön össze,akivel akar kb.
Kizárt,hogy ne talált volna mást.
2017. júl. 27. 01:16
4/8 anonim válasza:
Szexre jó leszel neki..legyen benned tartás és hajts el a francba!
6/8 anonim válasza:
Akkor nem szeretett, de közben okosabb lett.:D
7/8 anonim válasza:
mittomén, én nem csinálom ezt. Lehet h változott a véleménye
8/8 anonim válasza:
Velem is csinálták ezt. Nem is egyszer. Szerintem a te esetedben a 4 év az elég sok idő. Valószínű javadra változtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!