Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a bajotok a lusta, dolgozni nem akaró pasikkal?
Ès akkor miből fogsz megélni?
Hogy szálsz be a költségekbe?
Vagy azt várod el, hogy a nőd eltartson?
Remélem trollkodásnak szántad a kérdést.
1-es vagyok
3-mas, én nem bánnám, hogyha találnék egy gazdag nőt, aki eltartana engem. S ha meghal akkor átöröklöm a vagyonát, jaj de jó világom lenne :D
"Szal jöhetnek a válaszok hölgyek! 30/F" Nemcsak lusta-gondolom anya ad pénzt, mos-főz rá, hanem arrogáns is. Önkritika teljes hiánya. Igazi főnyeremény.
Aztán ezek jönnek fel ide ócsárolni a nőket.
Lusta és a dolgozni nem akaró nem ugyan az. Hidd el ha anyu apu lakást autót vesz neked,havi 300000zsebpénzt ad neked. Menő ruháid telefonod van fiatalosan berendezve. Tud9d vinni nyaralni szórakozni...még örűlnek is hogy nem jársz dolgozni hanem szabad vagy.
Lusta pasi döglik egész nap a disznóól(ledobált ruhák közt legyek a feje körűl a mosatlan edények miatt,zuhanyzás 3naponta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!