Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátnőm a nő munkatársaimra. Mindennap sír hogy menjek máshova dolgozni. Most nem tudom mit csináljak, szerintetek? 23/F
Szerintem keresd elő a cumiját és vidd el 1 órára a játszótérre.
Ha még ettől sem nyugszik meg,akkor vegyél neki egy gombóc fagyit.
Komolyan..tiszta dedós.
Ez érzelmi zsarolás. Ha nem flörtölsz, szervezel munkán kívüli programot, stb a kolléganőkkel, akkor nincs alapja a féltékenykedésnek.
Én a helyedben egy ideig nyugtatnám, de ha nincs változás, akkor elhagynám. Nem kell a hiszti.
22N
Miért ne szervezhetne alkalomadtán velül munka után is 1-2 órás programokat?
Nekem is az előző munkahelyemről a legjobb haverom velünk, csak csajokkal dolgozott egy irpdában. MI ketten voltunk a legjobbban bartáságban, és a nője féltékeny is volt rám. AZ én párom is a srácra egébként, és ez valahol természetes.. :)
Egyébként egyszerűen meg mutasd be a barátnődnek a kollégáid akikkel jóban vagy, néha hívd el őt is, ha program van, és ennyi. Ez szokott segíteni a féltékenységnél, ha megismeri kicsit jobban, kikkel mozogsz nap mint nap.
26N
9# Tudom siettem.
Szoktak lenni munka után programok 1x jött velem többször nem akart. De volt már olyan h nem mentem miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!