Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátnőm a nő munkatársaimra. Mindennap sír hogy menjek máshova dolgozni. Most nem tudom mit csináljak, szerintetek? 23/F
Én pont ezért szakítottam a volt barátnőmmel, mert az idegeimre ment ezzel a hülyeséggel amit a te barátnőd is csinált. Ő is ugyanúgy féltékeny volt és napi szinten hallottam ezt tőle. Én alapból nálam idősebb nőkkel dolgoztam együtt, 35-50 év körüliek voltak és jól kijöttük, jó volt a viszonyunk, eltudtunk hülyéskedni, és oké csinosak voltak erre is féltékeny volt az exem, meg arra is hogy az egyikkel annyira jóba voltam mint ha barátok lennénk pedig semmi olyan nem volt köztünk ami miatt aggódnia kellett volna. Aki ismert minket tudta nagyon jól hogy csak barátok vagyunk semmi több. De nem értette meg a kisasszony a dolgot, ráadásul munkán kívül nem is nagyon találkoztunk, talán 4-5 havonta egyszer, meg egyetlen egyszer hívtam át a nőt akkor is azért mert megkért hogy csináljak meg valamit a laptopján, ráadásul direkt akkor hívtam át amikor a barátnőm is itthon volt hogy lássa hogy mi a valóság és fejezze be az elméleteit. Ugyanúgy elhülyéskedtünk a munkatársnőmmel itthon is mint eddig, direkt azért hogy lássa az exem hogy mi tényleg ilyenek vagyunk, a munkatársnőm is beszélt vele, barátkozott vele, kedves volt hozzá. Egy ideig oldódott is a dolog, mert rájött hogy tényleg csak barátság van köztünk, meg csak sima jó viszony és semmi több, és nem kell aggódnia. De amikor egyszer látta hogy puszit adtunk egymásnak mert nekem születésnapom volt és fel lettem köszöntve akkor azon annyira kiakadt hogy 2 órán át hozzá sem lehetett szólni. Az egész napomat tönkre vágta ezzel mert szerinte ez egy bűn volt hogy kaptam arcomra puszit kettő puszit mert felköszöntött egy nő. Akkor borult el az agyam és mondtam hogy kész elegem lett belőle hogy ennyire nem tud bennem megbízni, és bizalom nélkül egy kapcsolat nem működik, mert minden párkapcsolat egyik alapja a kölcsönös bizalom! Én egyetlen egyszer sem mondtam neki a magamét amiért néha beszélget pár fiúval, hát istenem nincs abban semmi. Kérdeztem hogy ki volt az akivel beszélt, mesélt róla és ennyi. Sosem piszkáltam én őt ilyenekkel és ez fájt a legjobban hogy én teljesen megtudtam bízni benne, de ő nem bízott meg bennem.
Nagyon szerettem azt a lányt és fájt hogy szakítottam vele, de egyszerűen ezzel a hozzá állásával annyira kiábrándultam belőle hogy már eltemette azt a lányt akit szerettem mert ugyan abban a külsőben egy más lány személyiségét láttam és ez számomra már azt jelentette hogy vége mindennek!
Beszélj a barátnőddel hogy ha attól megnyugszik hogy bemutatod neki őket és picit beszélgetnek vele, megismerik egymást és ő utána ezt befejezi akkor tedd azt. De ha nem tudod meggyőzni akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok mert ennek nincs értelme mert ezzel csak azt mutatja ki hogy nem bízik meg benned.
Ne haragudj, de ha ennyi érettség és bizalom nincs benne akkor ébresztő ! És szakíts! Szerinted mit fog csinálni a jövőben ?ha ez probléma......
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!