Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szeretsz szűz lenni? Ha megkérlek írsz valós indokokat?
Én igen de ez ne befolyásoljon a válaszban..
Nálam a korai karrier, picit az egészség(hiánya) és a mindenáron elsőre telitalálatot akarás a főbb okok.
Engem jó érzéssel tölt hogy a gyk-n kívül senki nem bánt érte, több időm van a barátaimra meg úgy bármire
Picit zavarna ugyanakkor ha ez így is fejeződne be
Te hogy vagy vele?
Majd megjelennek a gyakori megmondók de próbálom ellensúlyozni a lepontozósdit..
csak bátran!
korod nemed kivételesen nem fontos
Ha beleugrottam volna a "környékbeli életbe" már nem lennék az, lenne 3 gyerekem (valószínűleg 2 nem tőlem), lenne priuszom, vagy most is ülnék, vagy munkanélküli lennék, és egy nyomorgó lakásban laknánk egy gettóban...
A fenti okok miatt még az vagyok, mert csak ilyen csajokkal jött volna össze a dolog.
Most jó állásom van, és normális, aranyos lányt keresek, úgy érzem jól döntöttem :)
27/F
Szerencsére már nem vagyok az, mert elmentem prostizni.
Ezt javaslom minden férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!