Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan csajokról, akik ilyeneket írnak ki társkeresőre?

Figyelt kérdés

"Nem téged kereslek, ha

- nálam fiatalabb vagy

- nem egyedül élsz

- van gyermeked

- nincs diplomád

- nincs nyilvános fotód

- nem írtál semmilyen bemutatkozást, vagy idézetet másoltál a helyére

Tudom, ez sokakból felháborodást fog kiváltani, de szeretnék olyan párt találni, aki hozzám hasonlóan rendelkezik autóval és/vagy motorral, nem azért, hogy az én napi közlekedésemet megoldja (nekem is van mindkettő), vagy a presztízs miatt (Trabant vagy Simson is lehet :D), csak szeretném, ha megértené illetve átérezné, hogy az autózás/motorozás számomra életforma, és igénylem azt a szabadságot és mobilitást, amit egy jármű adni tud."

Szerintem totál idióták és nem az embert akarják megismerni, hanem egy állásinterjú szerű szempontok alapján választanak, ami nem normális. Ez nem maga az elidegenedés? Szerencsére nem ilyen az összes csaj, de ő reprezentálja a tipikus húspiaci gondolkodást.

Minek éljen egyedül, ha nem akar havi 100 ezreket kidobni feleslegesen és inkább takarékoskodik a pénzével? Nem lenne egyszerűbb kettesbe elmenni és feleződne a bér?

Meg mi a nagy fenéért fontos neki a diploma? Öcsém! Nem minden diplomás ember értelmiségi és nem minden okj-t vagy szakmunkást végző ember proli. Vannak diplomás prolik és vannak olyan értelmiségiek, akiknek nincs diplomájuk. Természetesen a prolit nem a klasszikus értelemben használtam, hanem a sík egyszerű életfelfogás és kultúra hiányára, diplomások között is sok ilyen van.

Meg miért jó neki az, ha a másik is kocsival rendelkezik? Ha elvan egyedül a kocsizással, akkor nem tök mindegy, hogy rendelkezik e autóval vagy sem? 21. század van és még mindig a nemi kettős mércékkel kell együtt élni? Hogyha egy pasinak van kocsija, de egy csajnak nincs az elfogadható, de fordított esetben már nem? Ez szexizmus a javából!

Komolyan nem értem ezeket a csajokat, ha az a céljuk ezzel, hogy elszalasszák az igazit és nem a romantikus kapcsolat a céljuk akkor jó úton haladnak. A szerelem nem pontokba szedett elvárásból alakul ki, hanem az érzésből az, hogy szeretem a másik társaságát, közelségét az egész lényét. Mi van, ha ismerkedik egy csávóval aki minden pontba megfelel, de nem tud szerelmes lenni belé, de ismerkedik egy másik csávóval akinek nincs diplomája, autója és még a szüleivel él, de megvan a kémia köztük, ha ezekután nem tud engedni a hülyeségiből akkor ennyi esze van. Erre nem tudok jobban mondani.

Nem kéne felhívni figyelmet az ilyen csajoknak, hogy hülyeséget csinálnak és egy jó békés, harmonikus párkapcsolatot szalaszthatnak el ezzel?

2018. jún. 7. 20:59
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
49%

És ha jártam egyetemre, de csak 3 évet végeztem belőle és nem is fogom, mert a szakmáimban jobban szeretek dolgozni, az baj? Mi an, ha én lóval szeretek járni? Mi lenne, ha a bemutatkozáshoz bemutatkozást írnának, nem kívánságlistát? Nem tudjuk a különbséget, aztán még elvárja a diplomát? Minek? Ha lenne se venné észre, aki ilyen hülye :D

31/f

2018. jún. 7. 21:42
 12/51 anonim ***** válasza:
67%

#13: Csoporttársam egyetemről 1 év után lelépett, mert megunta, hogy a tanárok egy része idióta és random osztályoz. Elment CNC tanfolyamra, amit gyorsan és lazán megcsinált. Amikor az egyetemi gyakorlatom töltöttem egy cégnél, összefutottam vele. Amíg én költöttem a lakhatásra az egyetemen, szívtam a tanárokkal, addig ő már dolgozott és kb. 20 ezerrel keresett csak kevesebbet a mérnököknél. Megspórolt az életéből pár évet.

DE a kérdésben szereplő csajnál a sznobság miatt labdába sem rúghatna! :D

2018. jún. 7. 21:48
 13/51 anonim ***** válasza:
45%
Nem olvastam végig, de kíváncsi leszek, hogy lesz e eredménye ennek a tenderkiírásnak XD
2018. jún. 7. 22:02
 14/51 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ezek vadidegen emberek. Azt csinálnak, amit akarnak. Téged nem ért semmiféle igazságtalanság azáltal, hogy ezek a teljesen idegen emberek, akikhez az ég világon semmi közöd sincsen a saját (felszínes vagy sem) ízlésük alapján szortíroznak.

Az atyáskodást meg tartogasd a jövőbeli gyerekednek.

2018. jún. 7. 22:18
 15/51 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt én eleve nem ismerkedek társkeresőkön. Személyes talalkozasnál a hely/esemény/szituació miatt így eleve jó eséllyel olyan nővel talalkozok, akivel közös az érdeklődés, végzettség, akármi.

Másrészt mindenki olyan szempontok alapján szelektál, ami neki fontos. Ez kizárólag rá tartozik.

Totál értelmetlen teóriakat gyártani vagy győzködni, hogy mennyivel jobb lenne neki is. Ha ezek nem passzolnak, akkor mást kell keresni.

2018. jún. 7. 22:19
 16/51 peca1000 ***** válasza:
95%

Mindenkinek vannak elvárásai.

Tiszteletben kell tartani őket.

Azért jó a listás felsorolás, mert átlátható, érthető, és tudod, hogy mik az elvárásai.

Nincsenek felesleges körök, ami mindkét félnek előnyös, amivel sok pénzt és bosszúságot meg lehet spórolni.

Ha megfelelsz a pontoknak, még kialakulhat a kémia.

2018. jún. 7. 22:24
 17/51 anonim ***** válasza:
45%

Megteheti vannak elvárásai.

Ezen az a baj GYK-s kisfiúk akadnak fent akik semmit se tettek ès nen is tesznek le az asztalra csak a rinya meg a síràs.

Igaza van a csajnak,mindenki a legjobbra törekszik aki valamibe is nèzi magàt.

Csak az a baj manapsàg kihalunk mi fèrfiak teljesen.

Sok fiatal 20-n èves csaj előbbre tart,ez szànalmas.

El kellene kezdeni egzisztenciàt meg magatokat èpíteni mert ez siralmas.

2018. jún. 7. 22:31
 18/51 anonim ***** válasza:
31%

#17: A valóságban a női ismerőseim pont ugyanannyira röhögnek ezen, mint a gyk-s rinyálónak beállított srácok. Diplomás nő ismerőseim undorítónak tartják, ha valaki végzettség alapján keres társat.

Válogatni, meg persze, hogy válogathat. Én is ismerek olyat, aki hasonló listákat ír. Aztán meg folyamatosan siránkozik, hogy nem talál egy "normális" férfit sem.

2018. jún. 7. 22:38
 19/51 A kérdező kommentje:
#17 Tudod nem mindenki ilyen vadkapitalista elmebetegként éli meg a világot, mint te, aki szerint az ér valamit, aki letett valamit az asztalra. Az egyén szabadsága és az, hogy azt csinál az illető amit szeret, sokkal fontosabb és felszabadítóbb, mint elérni a kiváló ész nélküli fogyasztó szintet.
2018. jún. 7. 22:39
 20/51 A kérdező kommentje:
Egyes válaszolóknak üzenném nem az elvárásokkal van a baj, mert én is elvárok olyan dolgot, hogy küllemre vonzónak találjam, legyen kedves, odaadó, türelmes, megértő típus, lehessen vele értelmesen beszélni és lehetőleg ne dohányozzon, de ezek normális földhöz ragadt elvárások. Most hasonlítsátok össze azt amit leírtam a fentebb írt listás elvárásokkal. Úgyérzem én az emberi értékeket keresem benne és nem azt, hogy mennyire jó fogyasztók, milyen materiális dolgokkal rendelkezik.
2018. jún. 7. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!