Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön ha egy pasi egészséges életmódot folytat? Ha fontos számára az egészság és sportol, nem cigizik, direkt nem eszi kilószámra a chipset?

Figyelt kérdés

2018. jún. 7. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért durva, hogy valaki ez alapján választ párt. :'D Annyira deep
2018. jún. 7. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:
bejön ha nem viszi tulzásba
2018. jún. 7. 20:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyedül a cigi számít, attól undorodom. A többi nem igazán érdekel én egészségesen élek, sportolok és nem eszem szart, emiatt jobban is nézek ki és jobban is érzem magam. Ha meg tudja oldani azt, hogy nem erőlteti rám a saját kajáit, nem néz ki az életmódja miatt úgy, mint akit lehánytak, nem lesz mellettem komplexusos meg féltékenykedős, mert én erre figyelek és keményen dolgozok magamon minden értelemben és nem akadályoz abban, hogy ilyen legyek és sportosabb programokat is szervezzek, akkor még örülnék is neki. Ilyen egészségmániás fszkalappal volt már dolgom, sehova sem mehettünk, mert semmit sem ehetett sehol és a teremhez volt láncolva. Ez tudom, szélsőség, de ettől undorodom. Mellé meg puffogott is, hogy xy hogy nézhet ki úgy és hogy képes enni olyanokat. Nyilván annak, aki hasonlóan élhetően űzi a bizniszt és nem ebből áll az élete, hanem az agyával is foglalkozik néha, örülnék.
2018. jún. 8. 03:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Dohànyzóval nem jönnék össze, a többi meg nem érdekel addig, amíg engem nem akarna befolyásolni
2018. jún. 8. 10:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem az arany középút jön be.

Ne legyen lusta hájpacni, aki csak tömi a fejét, de ne is legyen minden nap kondizós, kalóriaszámolgatós megszállott.

"Ha fontos számára az egészság és sportol, nem cigizik, direkt nem eszi kilószámra a chipset?"

Ez a rész jól hangzik. Csak sokan az én szemszögemből túlzásba viszik (nem mondom hogy az rossz, csak engem nem vonz), minden nap 4 óra edzés, vekkert állít hogy mikor kell enni a csirke+rizst, nyomatja a festékesvödör-porokat, stb... Nekik azt mondom, hajrá, de én kapcsolatot nem tudok elképzelni ilyen emberrel.

Én magam se cigizek (ugyanezt elvárom a páromtól, hányok a bagószagtól), szeretek bicajozni, kocogni és túrázni, de kondizni pl nem, alapjáraton törekszem rá, hogy ne szemetet egyek, de néha azért lecsúszik 1-1 hambi, vagy némi nasi. Olyan párt szerettem volna mindig is (sikerült is találnom), aki hasonlóan áll a dolgokhoz.

2018. jún. 8. 11:09
 16/17 anonim ***** válasza:

A dohányzás nekem is kizáró ok, mivel én sem dohányzom és sajnos nem tudom megszokni.

Igen bejön, ha egy pasi egészséges életet él, de persze ne essen át a lónak a másik oldalára sem. Én is igyekszem egészségesen élni és mozogni és örülnék, ha a párom is hasonlóképpen vélekednek, mivel fontos számomra az Ő egészsége is.

Persze, ha egy olyan pasiba szeretnék bele, aki más nézeteket vall, azt hiszem közös nevezőre tudnánk jutni hosszú távon is, ha igazán fontosak vagyunk egymásnak.

2018. jún. 8. 11:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem se nem előny, se nem hátrány, ha nem nagyon mániás, mert az taszít. Én egy ideje egészségesen étkezem és sportolok, de nem zavar, ha a párom nálam egészségtelenebbül étkezik.
2018. jún. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!