Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ha egy pasi egészséges életmódot folytat? Ha fontos számára az egészság és sportol, nem cigizik, direkt nem eszi kilószámra a chipset?
Nekem az arany középút jön be.
Ne legyen lusta hájpacni, aki csak tömi a fejét, de ne is legyen minden nap kondizós, kalóriaszámolgatós megszállott.
"Ha fontos számára az egészság és sportol, nem cigizik, direkt nem eszi kilószámra a chipset?"
Ez a rész jól hangzik. Csak sokan az én szemszögemből túlzásba viszik (nem mondom hogy az rossz, csak engem nem vonz), minden nap 4 óra edzés, vekkert állít hogy mikor kell enni a csirke+rizst, nyomatja a festékesvödör-porokat, stb... Nekik azt mondom, hajrá, de én kapcsolatot nem tudok elképzelni ilyen emberrel.
Én magam se cigizek (ugyanezt elvárom a páromtól, hányok a bagószagtól), szeretek bicajozni, kocogni és túrázni, de kondizni pl nem, alapjáraton törekszem rá, hogy ne szemetet egyek, de néha azért lecsúszik 1-1 hambi, vagy némi nasi. Olyan párt szerettem volna mindig is (sikerült is találnom), aki hasonlóan áll a dolgokhoz.
A dohányzás nekem is kizáró ok, mivel én sem dohányzom és sajnos nem tudom megszokni.
Igen bejön, ha egy pasi egészséges életet él, de persze ne essen át a lónak a másik oldalára sem. Én is igyekszem egészségesen élni és mozogni és örülnék, ha a párom is hasonlóképpen vélekednek, mivel fontos számomra az Ő egészsége is.
Persze, ha egy olyan pasiba szeretnék bele, aki más nézeteket vall, azt hiszem közös nevezőre tudnánk jutni hosszú távon is, ha igazán fontosak vagyunk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!