Imádok enni, vagy csak éppen rágcsálni valamit. Tudnátok ajánlani olyan kis finomságot, ami pótolja a chipset-ropit és nem hizlal, netán még egészséges is? Tehát legyen mit nassolgatni, de közben ne hízzak el.
reszelt nyers cékla-káposzta-répa ezek salátátnak
simán főtt cékla szeletek, zeller, savanyúkáposzta, retek, káposzta, karalábé, sülttök, tojáskarikák, pár marék dió, mogyoró, mandula-egészséges, almaszeletek, körtedarabkák, narancs, mandarin, kiwi, grafruit cikkek, sonka, mozzarella sajtgolyók bazsalikomba beleforgatva-kb 4-5 db, krumpli alufóliában megsütve sütőben hozzá bazsalikomos-joghurtos vagy fűszeres paradicsomszósz- 1-2 krumpli, 1-2 marék sima pattogatott kukorica, aszalt alma, répagolyók, főtt husidarabok, párolt franciasaláta lapa, nyers cukorborsó, 1-2 csésze páolrt lencse, borsó, bab, párolt gomba,
A répa és a karalábé tényleg verhetetlenek! Az olajos magvak is isteniek, de azokkal azért jobban vigyázz, mert nagyon kalóriadúsak is.
A popcorn (természetesen zsiradék nélkül) szintén egészséges és alacsony kalóriatartalmú. A kölesgolyó is nagyon finom.
Az aszalt barack nálam most az édességpótlék szerepét tölti be, nagyon finom.
Hát azért a gabonapehely sem épp diátás kaja, de azt én is szeretem. :D (bár én nem nézem a kalóriát, az is igaz, szóval lehet tévedek, és tök kevés van benne ^^")
Répa. A karalábé a legtöbb embert puffasztja, és az nem túl jó pont azért, de próba szerencse?
Diákcsemege, rá lehet kattanni, olyat vegyél, amiben sok a gyümölcs, kevés a mag. De a Corában pl van kimérős is, abból van trópusi, az is jó anyag. :D Aszalt gyümölcs, de ezt is csak mértékkel, a legtöbb szintén puffaszthat/hashajthat/egyéb. :D Meg baromi sok benne a cukor.
Rágcsálj gyümölcsöt. Almachips, szerintem nagyon finom.
De sehogy sem egy előnyös dolog rágcsálni, nem nyúl vagy. :P Gondolom ilyen kényszeres cselekvés lehet nálad is, tévézéshez/olvasáshoz/mert megérdemled/egyéb? Próbálj inkább leszokni róla, a legegyszerűbb módja, ha lefoglalod a kezed mással, pl hajtogass 1000 darut, vagy köss egy sálat jövő télre, csomózz karkötőt a barátaidnak, hímezz terítőt, kirakózz, vagy akármi más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!