Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Imádok enni, vagy csak éppen...

Imádok enni, vagy csak éppen rágcsálni valamit. Tudnátok ajánlani olyan kis finomságot, ami pótolja a chipset-ropit és nem hizlal, netán még egészséges is? Tehát legyen mit nassolgatni, de közben ne hízzak el.

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 19:03
 1/9 tetro ***** válasza:
répa, zeller
2012. márc. 10. 19:08
 2/9 anonim válasza:
bioköles
2012. márc. 10. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Répa, gyümölcsök.
2012. márc. 10. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Én karalábét szoktam nassolni, a lakótársaim legnagyobb döbbenetére :) Nálam ez verhetetlen. Esetleg még a répa jöhet számításba vagy a nyers sóska és spenót.
2012. márc. 10. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

reszelt nyers cékla-káposzta-répa ezek salátátnak

simán főtt cékla szeletek, zeller, savanyúkáposzta, retek, káposzta, karalábé, sülttök, tojáskarikák, pár marék dió, mogyoró, mandula-egészséges, almaszeletek, körtedarabkák, narancs, mandarin, kiwi, grafruit cikkek, sonka, mozzarella sajtgolyók bazsalikomba beleforgatva-kb 4-5 db, krumpli alufóliában megsütve sütőben hozzá bazsalikomos-joghurtos vagy fűszeres paradicsomszósz- 1-2 krumpli, 1-2 marék sima pattogatott kukorica, aszalt alma, répagolyók, főtt husidarabok, párolt franciasaláta lapa, nyers cukorborsó, 1-2 csésze páolrt lencse, borsó, bab, párolt gomba,

2012. márc. 10. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
gabonapehely, ne tedd bele tejbe hanem csak rágcsáld minta chipset elég finom :) régen énis sokszor csináltam,
2012. márc. 10. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:

A répa és a karalábé tényleg verhetetlenek! Az olajos magvak is isteniek, de azokkal azért jobban vigyázz, mert nagyon kalóriadúsak is.

A popcorn (természetesen zsiradék nélkül) szintén egészséges és alacsony kalóriatartalmú. A kölesgolyó is nagyon finom.

Az aszalt barack nálam most az édességpótlék szerepét tölti be, nagyon finom.

2012. márc. 11. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát azért a gabonapehely sem épp diátás kaja, de azt én is szeretem. :D (bár én nem nézem a kalóriát, az is igaz, szóval lehet tévedek, és tök kevés van benne ^^")

Répa. A karalábé a legtöbb embert puffasztja, és az nem túl jó pont azért, de próba szerencse?

Diákcsemege, rá lehet kattanni, olyat vegyél, amiben sok a gyümölcs, kevés a mag. De a Corában pl van kimérős is, abból van trópusi, az is jó anyag. :D Aszalt gyümölcs, de ezt is csak mértékkel, a legtöbb szintén puffaszthat/hashajthat/egyéb. :D Meg baromi sok benne a cukor.

Rágcsálj gyümölcsöt. Almachips, szerintem nagyon finom.

De sehogy sem egy előnyös dolog rágcsálni, nem nyúl vagy. :P Gondolom ilyen kényszeres cselekvés lehet nálad is, tévézéshez/olvasáshoz/mert megérdemled/egyéb? Próbálj inkább leszokni róla, a legegyszerűbb módja, ha lefoglalod a kezed mással, pl hajtogass 1000 darut, vagy köss egy sálat jövő télre, csomózz karkötőt a barátaidnak, hímezz terítőt, kirakózz, vagy akármi más. :)

2012. márc. 13. 12:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat és a sok ötletet, amit adtatok!
2012. márc. 16. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!