Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges, hogy ezt érzem? És jól döntöttem?
"azt mondta, hogy ő igazából nem is szeretett engem"
Ezt mennyi, de mennyi nő beszopja. Általában ilyenkor hazudnak a férfi társaim. Két okból:
1.) így olyan, mintha ők jöttek volna ki győztesen a szakításból (nem esik csorba az önbizalmukon)
2.) meg akarják bántani a másikat
Nagyon ritka az, amikor egy ilyen szakítás utáni vallomás tényleg igaz. Valószínűleg szakítás után még rád akart járni egy kis etye-petyére, majd amikor ez nem jött össze, akkor a fenti 2 okból kifolyólag mondta amit mondott.
Szerintem kamuzta, hogy nem szeret. Könnyű azt érezni a vita hevében, hogy nem szeretem a másikat.
Mindenesetre jól cselekedtél! Lépj tovább, az új vár rád :)
Szerintem jól döntöttél.
Ez a "nem is szerettelek" dolog, ahogy előttem is írták, szerintem is ilyen kamuféleség lehet, hogy jobban érezze magát, és hogy még meg is bántsa a másikat, és ezzel a mondattal azt akarja sugallni, hogy ő lazán túllépett rajtad, nem szenved a szakítás miatt.
Nekem is volt ilyen, a srác szakított lége bunkón. Elfogadtam a szakítást nem kerestem őt, persze hiányzott. Aztán két hét után írt nekem, hogy mi lenne ha megpróbálnánk megint, mert nagyon hiányzom neki, meg érzései vannak irántam... de én nemet mondtam neki. És erre elkezdte mondogatni, hogy ő sokkal jobban élvezi az egyedüllétet, és nem is érez irántam már semmit. kicsit rosszul esett, mert előtte azt mondta hogy érez vmit és újra meg akarja próbálni, szóval valamelyik állítása kamu volt (csak azt nem tudtam melyik része). Aztán nem is beszéltünk többet, míg fél év után megint rámírt, hogy benne minden átértékelődött, nem tud továbblépni rajtam, újra akarja kezdeni tiszta lappal... De nem mentem bele,mert akkoriban megismertem egy másik fiút, aki nagyszerű ember, és azóta is vele vagyok, és nagyon boldog vagyok, hogy vele lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!