Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egészséges, hogy ezt érzem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges, hogy ezt érzem? És jól döntöttem?

Figyelt kérdés
Volt egy párkapcsolatom, kb. 3 hónapja ért véget ( másfél évig tartott). A volt párom, azt mondta, hogy nem akar elköteleződni, egyedül akar lenni stb. Aztán írogatott, hogy hiányzok neki, szuper lány vagyok minden tekintetből.. aztán összevitatkoztunk és azt mondta, hogy ő igazából nem is szeretett engem, csak azt hitte, és nem akar tovább hitegetni. Hát ledöbbentem, kérdeztem további indokokat, de semmi, azt mondta, hogy nem befolyásolhatja az érzéseit. Igazából nagyot csalódtam, és átverve éreztem/érzem magam. Képes volt másfél évig abban a hitben ringatni, hogy majd mi ketten a közös jövőben. A szakítás után még reménykedtem, hátha visszajön. Most úgy érzem, mintha elpocsékoltam volna az életemből időt egy olyan férfire, akire nem kellett volna.. Közben lett volna olyan, aki őszintén érdeklődött utánam, nyilván elutasítottam, mert "komoly kapcsolatban" voltam. A szakítás óta újra megkeresett, és úgy gondolom lehet adok egy esélyt neki.. és nem töltöm azzal az időt, hogy sírok olyan után aki hazudott nekem, hanem inkább boldog leszek.
2018. jan. 14. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

"azt mondta, hogy ő igazából nem is szeretett engem"

Ezt mennyi, de mennyi nő beszopja. Általában ilyenkor hazudnak a férfi társaim. Két okból:

1.) így olyan, mintha ők jöttek volna ki győztesen a szakításból (nem esik csorba az önbizalmukon)

2.) meg akarják bántani a másikat

Nagyon ritka az, amikor egy ilyen szakítás utáni vallomás tényleg igaz. Valószínűleg szakítás után még rád akart járni egy kis etye-petyére, majd amikor ez nem jött össze, akkor a fenti 2 okból kifolyólag mondta amit mondott.

2018. jan. 14. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kamuzta, hogy nem szeret. Könnyű azt érezni a vita hevében, hogy nem szeretem a másikat.

Mindenesetre jól cselekedtél! Lépj tovább, az új vár rád :)

2018. jan. 14. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, én nő vagyok. Szerintem szeretett téged, biztos, hogy így van, mert azért a semmiért nem lett volna veled annyi ideig... Lehet, hogy elmúltak az érzései, ez sajnos megtörténik bárkivel. Szerintem kár gondolkozni azon, hogy mi volt, le kell zárni és kész. Én a helyedben nem keresném, és nem válaszolnék neki semmire sem, de rögtön új kapcsolatba sem ugranék senkivel. Először kicsit tedd rendbe a szíved, aztán utána. Nem érdemes sárral dobálózni utólag, felesleges.
2018. jan. 16. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem jól döntöttél.

Ez a "nem is szerettelek" dolog, ahogy előttem is írták, szerintem is ilyen kamuféleség lehet, hogy jobban érezze magát, és hogy még meg is bántsa a másikat, és ezzel a mondattal azt akarja sugallni, hogy ő lazán túllépett rajtad, nem szenved a szakítás miatt.

Nekem is volt ilyen, a srác szakított lége bunkón. Elfogadtam a szakítást nem kerestem őt, persze hiányzott. Aztán két hét után írt nekem, hogy mi lenne ha megpróbálnánk megint, mert nagyon hiányzom neki, meg érzései vannak irántam... de én nemet mondtam neki. És erre elkezdte mondogatni, hogy ő sokkal jobban élvezi az egyedüllétet, és nem is érez irántam már semmit. kicsit rosszul esett, mert előtte azt mondta hogy érez vmit és újra meg akarja próbálni, szóval valamelyik állítása kamu volt (csak azt nem tudtam melyik része). Aztán nem is beszéltünk többet, míg fél év után megint rámírt, hogy benne minden átértékelődött, nem tud továbblépni rajtam, újra akarja kezdeni tiszta lappal... De nem mentem bele,mert akkoriban megismertem egy másik fiút, aki nagyszerű ember, és azóta is vele vagyok, és nagyon boldog vagyok, hogy vele lehetek.

2018. jan. 16. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem így akarta elérni, hogy túllépj rajta. Ezért mondta neked, hogy sose szeretett.
2018. jan. 16. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!