Úgy döntöttem, hogy egy hónapos húsmentes tisztítókúrát fogok véghezvinni, de közben sulyzós edzést is végzek. Nemszoktam fehérjeporokat enni, inkább halat vagy túrót. Elhatá? Roztam, hogy veszek fehérjeport.
tisztitokura?
WTF.
Annak nem az ezoteriaban lenne a helye?
Ha lúgosítani akarsz, egyél sok zöldséget, mivel egyedül azok lúgosítanak, vagyis inkább tisztítanak. 1 hónapig tartó tisztítókúra viszont veszélyes, ha ezalatt nem fogyasztasz elég fehérjét. A fehérjepor semmivel sem jobb ebből a szempontból, mint a húsok vagy egyéb fehérjeforrások.
A tisztítókúra alatt nem biztos, hogy bírni fogod az edzést, nem ekkor kell izmosodni. Csináld 1-2 napig, 1-3 havonta, az éppen elég a kedvező hatás eléréséhez.
A lúgosítás valóban baromság, a salaktalanítás viszont nem... ha az ember nem eszik megfelelő rostokat, akkor a bélben lehetnek lerakódások, még be is kövesedhet a kaka... de ez ellen meg rendszeresen kell rostokat fogyasztani, nem kúrákat tartani...
Egyébként meg nincs szükség brutális adag fehérjére, növényi étrenden is be lehet vinni mindent... ha eszel eleget és legalávb 3 különböző tápanyag csoportot eszel növényeken bellül, akkor komplettálással sem kell szórakozni... olyan meg, hogy fehérjehiány, olyan koplalás nélkül nem létezik...
De akkor is előbb halsz éhen, mint konkrétan fehérje hiányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!