Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sokat rontok a társkeresési esélyeimen, ha az adatlapomra kiírom, hogy nincs tévém, nem nézek tévét, és hasonló társat keresek?
Álsznob, amikor valaki csak azért szeret valamit, mert az mainstream ellenes, vagy nem kommersz.
Az ilyeneknek tipikusan az American Beauty a kedvenc filmjük.
Ők azok az emberek, akik morális kérdést csinálnak olyan dolgokból, aminek semmi köze az erkölcshöz. Nemrég olvastam, hogy a generációmban rengeteg az ilyen ember, aki olyanok miatt mondják rád, hogy rossz ember vagy, aminek semmi köze ahhoz, hogy milyen ember vagy.
Pl. hogy milyen kaját szeretsz. Ha szereted a pörköltet, akkor forgatják a szemüket, hogy milyen szar ember vagy. Ha Lady Gagát hallgatsz, akkor is szar ember vagy, rossz minőségű ember.
Nem tudom, a Való Világgal mi baja sok embernek, én néztem őket, és az összes alatt végig szűz voltam, otthonülős, antialkoholista, és az utolsó közben mindig gyakoroltam a sál kötést. Pont azért néztem, mert ilyet nem látok a hétköznapokban.
Azért nézem a sorozatgyilkosos sorozatokat is. Nem azért, mert kattant vagyok, hanem mert az életben úgysem fogok ilyennel foglalkozni. De ha zombikat nézek, nem fogok embert enni, stb.
Úgyhogy ezt jelenti az álsznob. Aki értékeket köt ahhoz, amit csinálsz. PC játékokat játszol, szar ember vagy, rejtvényt fejtesz, jó ember vagy. Ha a telefonodon olvasol könyvet, hülye nyomkodós vagy, ha rendes könyvet olvasol, szent.
Manapság pont, hogy kutya nem néz TV-t, mármint rendes, kábeles adással benne. Nem lennél túl egyedi, csak olyan, aki emiatt felsőbbrendűnek érzi magát, szóval unszimpatikussá teszed magadat. Nagyon jó sorozatok léteznek és kikapcsolódásnak akár realityket is szabad nézni.
Gondolj bele, hogy mi a barátnőimmel 4 diplomás nő vagyunk és leültünk egyhuzamban megnézni az összes Feleségek Luxuskivitelben részt, rengeteg bort megidva közben. Jobb este volt, mint mikor a magadfajtákkal kell okoskodni egy randin, hogy ne nézzen le.
Én nyíltan vállaltam eddig mindenkinél, mikor már beszélgettünk, hogy nem nézek TV-t, felejtse el, hogy leülök vele sorozatot vagy filmet nézni és nem értek általában egyetlen egy ezzel kapcsolatos utalást sem. De annyire primitívnek nem éreztem magam, hogy ezzel akarjak különleges lenni, vagy hogy a legfontosabb tulajdonságomként a bemutatkozómban említsem.
Nem ettől leszel elit vagy okos amúgy sem. És nem attól fog működni a kapcsolat, hogy tudtok együtt nem TV-t nézni
Számomra elképzelhetetlen, hogy valaki tv (nem) nézési szokásai mérvadóak lennének egy kapcsolat kialakításában. Nyilván az extrém esetektől eltekintve.
Jaguár! Bosszúból a #25-ös válaszod "felpontoztam".
"manapság mindenki sorozatokat, tehetségkutatókat, valóságshow-kat bámul a tévében"
Na most lehet, hogy én leszek a csodabogár, de én nem ismerek olyat, aki ilyesmiket nézne. :D Na jó, nagymamám heti egyszer leül és megnézi a Szulejmánt, meg ismerek pár embert, aki sportközvetítéseket néz, meg apám néha délutáni szundi mellé háttérzajnak benyomja a NatGeot, de ennyi.
Nekem már az a fura, ha valaki tévét néz. :D
Mondjuk szerintem a tévének se a nézése, se a nem nézése nem annyira fontos jellemző, hogy megérje egyenesen az adatlapra kiírni, szerintem elég, ha valamikor a beszélgetés során feldobod, mint témát.
Én azt vettem észre, hogy aki nagyon nagyon promózza magáról, hogy nem néz tévét, nem használ közösségi médiát, nincs okostelefonja, stb, az sokszor valamilyen szinten magasabb rendűnek tartja magát másoknál, ez nem annyira szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!