Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sokat rontok a társkeresési esélyeimen, ha az adatlapomra kiírom, hogy nincs tévém, nem nézek tévét, és hasonló társat keresek?
Nekem van egy 60" UHD TV-m. Csatorna előfizetésem nincs. Netflix, hbo go és egyéb nagyszerű dolgok viszont elég gyakran mennek rajta.
Amennyiben ez a nőnek nem tetszene, akkor viszontlátás.
Én szeretem a sorozatokat (a sitcom friends-től kezdve egészen a game of thrones-ig elég sokat). Sajnos a beszűkült embereknél a sorozatok a barátok köztöt és a jóban rosszbant jelenti.
Szerintem olyan semleges:) Mármint ha azt írod ki hogy nem nézel tévét, viszont ha azt írod ki hogy nincs tv-d az negatív szerintem mert azt hiszik hogy még erre sem telik.
Amúgy meg tényleg csak háttérzaj miatt megy már manapság a tv a fiatalabbak körében.
Én 8 éve nem néztem tv-t és nem is hiányzik hogy 2 reklám között nézzek egy filmrészletet vagy hogy fizessek azért külön hogy tv-n nézzem amit a neten akár ingyen is megszerzek.
Azt ne írd, hogy hasonló társat keresel, mástól ne várd el, hogy ne TV-zzen.
Attól még neked nem kell nézned, hogy ő nézi.
Mellesleg a netről letöltött filmeket, sorozatokat jobb pendrive-on TV-n nézni, mint a monitoron.
Akkor merre néznek a bútoraid? (Friends)
Nem tudom, nekem van tévém, letöltöm a sorozatokat, winchestert bedugom a tévébe, és úgy nézem.
Nem kell félni, nem vagy egyedi, álsznob vagy.
sosem volt TV-nk..
és igen bejönne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!