Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon sokat rontok a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon sokat rontok a társkeresési esélyeimen, ha az adatlapomra kiírom, hogy nincs tévém, nem nézek tévét, és hasonló társat keresek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy manapság mindenki sorozatokat, tehetségkutatókat, valóságshow-kat bámul a tévében, vajon ezzel túl egyedi lehetek, túlzottan leszűkítem a kört? Lehet, ilyet nem kellene kiírni, mert eleve az ismerkedés esélyét is elveszem? Vagy netán akadnak bőven hasonlóak mint én? Mit gondoltok?

2018. jún. 7. 16:51
1 2 3 4
 11/34 iamaveryniceguy ***** válasza:
41%

Nekem van egy 60" UHD TV-m. Csatorna előfizetésem nincs. Netflix, hbo go és egyéb nagyszerű dolgok viszont elég gyakran mennek rajta.

Amennyiben ez a nőnek nem tetszene, akkor viszontlátás.

Én szeretem a sorozatokat (a sitcom friends-től kezdve egészen a game of thrones-ig elég sokat). Sajnos a beszűkült embereknél a sorozatok a barátok köztöt és a jóban rosszbant jelenti.

2018. jún. 7. 17:17
 12/34 anonim ***** válasza:
36%
Ez, mondhatni jó szűrő. Akik a felsorolt vackokat nézik szorgalmasan, nem igazán párkapcsolatra valók. Nekik meg van a kis világuk, ők és a TV.
2018. jún. 7. 17:22
 13/34 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem olyan semleges:) Mármint ha azt írod ki hogy nem nézel tévét, viszont ha azt írod ki hogy nincs tv-d az negatív szerintem mert azt hiszik hogy még erre sem telik.

Amúgy meg tényleg csak háttérzaj miatt megy már manapság a tv a fiatalabbak körében.

Én 8 éve nem néztem tv-t és nem is hiányzik hogy 2 reklám között nézzek egy filmrészletet vagy hogy fizessek azért külön hogy tv-n nézzem amit a neten akár ingyen is megszerzek.

2018. jún. 7. 17:25
 14/34 peca1000 ***** válasza:

Azt ne írd, hogy hasonló társat keresel, mástól ne várd el, hogy ne TV-zzen.

Attól még neked nem kell nézned, hogy ő nézi.

Mellesleg a netről letöltött filmeket, sorozatokat jobb pendrive-on TV-n nézni, mint a monitoron.

2018. jún. 7. 17:41
 15/34 anonim ***** válasza:
55%
Értelmes ember menekülni fog előled, viszont a kattantak imádni fognak. Jó pár beszűkölt gondolkodású ismerősöm döngeti felsőbbrendűségi tudattal a mellét, hogy ő bizony nem néz tévét, mintha ez valami erény lenne. Ez nem erény, ez semmi. Mintha én leírnám társkeresőn, hogy nem horgászom és nem motorozok. Ha valaki ismerkedésnél úgy érzi, hogy azt kell tudatnia első körben a másikkal, hogy ő nem tévézik, ott van már valami probléma...
2018. jún. 7. 17:46
 16/34 anonim ***** válasza:
80%

Akkor merre néznek a bútoraid? (Friends)

Nem tudom, nekem van tévém, letöltöm a sorozatokat, winchestert bedugom a tévébe, és úgy nézem.

Nem kell félni, nem vagy egyedi, álsznob vagy.

2018. jún. 7. 18:03
 17/34 anonim ***** válasza:
91%

sosem volt TV-nk..

és igen bejönne..

2018. jún. 7. 18:21
 18/34 anonim ***** válasza:
81%
Ez úgy kb. 2004-ben okozott megrökönyödést utoljára, azóta felnőtt egy generáció, akik soha nem is néztek TV-t csak a netet.
2018. jún. 7. 18:31
 19/34 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt hogy "álsznob"?
2018. jún. 7. 18:33
 20/34 anonim ***** válasza:
53%
Én nézek tv-t, csak nem kapcsolom be. 🙂
2018. jún. 7. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!