Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyetemnek is megvan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemnek is megvan a maga szépsége? Randik, közös tanulások, ismerkedések, zh-k utáni alkoholos est és szex?

Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 00:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem törvényszerű :).

Én mondjuk egyetem alatt jöttem össze a párommal, de nem ilyen "juhú, akkor ismerkedünk orrba-szájba, iszunk, mint a gödény, és van digidugi is" módon.

2018. jún. 6. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Randik pipa -->de nem orrba szájba, mert híre megy.

Közös tanulások pipa -->bár inkább csak az elején, mert sok a mellébeszélés, más a felfogási gyorsaság, így időpazarlás erre áldozni a vizsga előtti 3 napodból órákat

Ismerkedések pipa --> ez alap nem kell ehhez egyetem.

zh-k utáni alkoholos est pipa --> bár nem a zh-k, inkább a vizsgaidőszak után. És akkor sem feltétlen alkoholos ezt embere válogatja, viszont bulizós az mindenképp.

Szex pipa --> tart vagy 3 évig minimum. Azért annyira nem durva, hogy cölibátusban töltsd el... Vagy nem értem a kérdést. Három év alatt, ha nem tartós kapcsolatról beszélünk, belefér pár dolog azért.

2018. jún. 6. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon túl van lihegve ez az "egyetemi életérzés" jellegű városi legenda. Az igazság az, hogy itt is csak azok a pasik élik át a hedonista élvezeteket, akik ugyanúgy magasak és vonzóak, mint az egyetemen kívüli társaik (hedonista élvezett alatt itt nem a proginfós zugivást meg célorientált korrepetálást értem, ahol a csaj még a szemedbe sem néz miközben magyarázod a Newton–Leibniz formulát). Csak persze a közeg miatt (mindenhol szép, hamvas, egyetemista csajok) nagyobb a kínálat az érintettek számára. Azok a magas, helyes, vonzó srácok, akik meg szépcsajokban szűkölködő helyen tanulnak (BME) úgyis átmennek más vadászmezőkre (Corvinus) tehát tök mindegy ki hova jár. Az a lényeg, hogy milyen vonzó vagy. Persze az egyetemeken is van egy külön kaszt, az örök szélmalomharcot vívó, állandóan lányokkal bratyizó lelkes amatőrök csoportja (jellemzően mélynövésű nyikhaj infósok, akik elhiszik magukról, hogy milyen jó pasik csak azért mert jól fizető melójuk lesz). Ők azok akik kitűnő személyiséggel rendelkeznek (tudjuk az mire jó) és elhiszik magukról hogy az egyetem császárai csak aztán az utolsó - igen nagy - lépcsőfokot nem tudják meglépni (a külsejük miatt) és marad az örök barátzóna, miközben egy 185 centis, sportos szépfiú pofátlanul nyúlja le a szemük előtt a lányspanjukat a megbeszélt gólyabáli tánc előtt 2 nappal. Aztán lógó orral hazakullognak a campusba "erősíteni a bal alkarjukat" miközben a magas alfahím csávó a szenvedélyes tánc után jól megdugja a lányt a női öltözőben. Kb. ennyiről szól az "egyetemi élet".
2018. jún. 6. 14:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Pár évet már lehúztam az egyetemen vidéken(Sopron), itt azért kicsit másképp megy mint a nagyobb városokban. Bár az is lehet, hogy azért mert hagyományőrzés miatt elég összetartóak a diákok. Hozzáteszem, hogy a diákok közel 80%-a viszi is tovább a hagyományokat...

Kicsi egyetem vagyunk, így ha minden héten más csajjal/pasival randizol annak hamar híre megy, de azért meg lehet oldani.

Közös tanulás mér kérdésesebb, van aki hangosan tud tanulni van aki csendben (pl én...), de ismerek olyanokat is akik minden zh és vizsga előtt összeülnek.

Ismerkedés, na az itt megy rendesen, itt is főleg a hagyományok miatt, baráti viszonyban vagyok olyanokkal akik több mint 10 éve végeztek, mert még visszajárnak. A tanáraink kb fele is itt végzett valamikor korábban és aki nem is rájuk is hat a diák közeg így köztük is sok olyan van akivel már megittuk a pertut...

Az alkohol, na igen, ebben talán kirívóan "jók" vagyunk... :D

Az egyik kollégium bent van az egyetemen mégis útba esik egy kocsma ha órára mész, a másik kollégiumtól (max 200m) jövet 3 kocsma van, az egyetemről hacsak nem kerítést vagy falat mászva távozol akkor nem tudsz nem kocsma felé menni. Iszunk zh elött, hogy ne idegeskedjünk, iszunk zh után ha megvan és ha nincs, iszunk ha van rá valami indok, és akkor is ha unatkozunk. A vizsgaidőszak kész tivornya, ma voltam vizsgázni, 9 re végeztem is, után a 4-5 különböző évfolyamból és szakokból lévő csapathoz csapódtam és ittunk, persze közben ment a beszéd is, mondjuk az is igaz, hogy 3-4 sörtől még senki nem lesz részeg. Vannak ivós estjeink is és külön ivós vagy épp bulizós ren

rendezvények is.

A szexet mindenki meg tudja oldani aki mer és tud beszélni az ellenkező nemmel, ami kicsit zavaró, hogy itt 10 pasira jut 3 lány, szóval azért meg kell dolgozni egy kicsit értük.

Mindent összevetve nem az a filmes egyetemi érzés ami Amerikából jön, hanem jobb, más, de jobb.

2018. jún. 6. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem tapasztaltam ilyesmit, pedig 5 éve járok egyetemre.

Sz.pás van bőven, de abban nincs semmi szexualitás. :D

2018. jún. 7. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!