Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemnek is megvan a maga szépsége? Randik, közös tanulások, ismerkedések, zh-k utáni alkoholos est és szex?
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 00:45
1/15 anonim válasza:
Én sokat szptam, de nem férfit. Alkoholt pedig nem iszom. A többi, amit mondasz, megvolt.
2/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem szerelem kategória:)
3/15 anonim válasza:
Nem vagyok nagy piás,ha tudok is tanulni,csak egyedül tudok és egyetemről se randizok,mert nem akarom a szakom előtt élni a magánéletem.A szexet is máshonnan oldom meg.
4/15 anonim válasza:
Randik-nem, közös tanulások-zh előtt, ismerkedések -igen de nem lányokkal, zh-k utáni alkoholos est -zugivás, igen és szex -csak balkézzel magadban
üdv a villamosmérnökin
5/15 anonim válasza:
pont igy volt.
jate (ma mar szte) btk.
6/15 anonim válasza:
Zhk után nem volt ivászat. És miután lett barátom csak azután lett szex de az nem korlátozódott le a zh utánra.
7/15 anonim válasza:
Alapvetően nem ilyen randizós, ismerkedős az egyetem, haverokat lehet szerezni mindkét oldalról, de ennyi. Inkább stresszes, nincs időd élni, ha van kapcsolatod az is tönkremegy, mert nem lesz rá időd. (Feltéve, hogy milyenek a képességeid, illetve mennyire kemény szakra jársz.)
8/15 anonim válasza:
Az egyetemre járok tanulni. Szexelni meg a barátommal szoktam. Ilyen egyszerű. Ha féltékeny vagy, a barátnőddel/barátoddal beszéld meg
9/15 anonim válasza:
Hát ja, minden kornak megvan a varázsa, a kérdés, hogy mit tudsz kihozni belőle😀
10/15 anonim válasza:
Mivel proginfre jártam ezért nekem ez kimaradt plusz hótcsóró is voltam,nem voltam így kigyúrva.
Meg ELTE bulikban műanyag poharas tornacipős nyomi nők voltak,az igazi miniszoknyàs Corvinusos csajokhoz meg akkor még kevés voltam.
Így inkàbb tanultam meg melóztam,hogy minnèl előbb fejlesszem magam minden tèren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!