Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kérdezget sexszel kapcsolatos dolgokat akkor lehet tényleg komolyak a szándékai?
Így van ahogy mondod. Komoly kapcsolatban nincs szex csak mindent átölelő rózsaszín szerelmi felhő életetek végéig.
Sok boldogságot!
Ha manapság megkérdik, hogy szereted-e seggbe, kb olyan, mintha megkérdeznék, hogy szereted-e a petrezselymes krumplit. Inkább az számít, milyen kontextusban beszéltek róla. Ha érdeklődik mit hogyan, az még simán lehet komoly. Én ha komolyan gondolkodom, nem akkor szeretném megtudni, hogy azt szereti-e, amit én.
31/f
Szerintem inkább készülj fel rá, hogy szex csak az esküvő után, nem fog kívánni, a szex bűn, csak szemből lehet, misszionáriusban, lekapcsolt lámpánál, takaró alatt, gyereknemzés céljából és vezekelned, gyónnod kell, ha mégis élveznéd.
Az legalábbis jó jel, ha egy férfi szexuálisan is érdeklődik felőled. Az nem egy komoly kapcsolat, ahol a szexualitás nem kap teret, mert bűn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!