Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manó11 kérdése:
Kit hogy becéz a párja? Én őt Drágaságomnak ő a férfi, ő engem Tündéremnek nő
Figyelt kérdés
becézés,pár2018. jún. 5. 20:06
11/19 anonim válasza:
Engem Fánkocskának hív mert kis kerek lettem (hiztam) és lyuk van a kozepemen
😂😂😂 Annyira hulye es imadom
12/19 Diavolino44 válasza:
Nincs parom most, de mindenkit Hercegnonenek hivok, hogy soha ne keverjem ossze a neveket. Pedig volt mar parszor igy is. Evek alatt azert ezek bevesodnek.
A hercegno, meg tok jo, kicsit szol a gyermeki enhez, de a felnott enkep is tud vele azonosulni. Nem hallottam meg senkitol, hogy igy becezte volna. Egy kicst csipkelodos ertelmezese is van, igy nekem marad a hercegno. ;)
13/19 anonim válasza:
Én a páromat Papi, Fütyipapi, Pupipapi. Ő engem Nyuszikámnak és néha Kisszalonnának becéz. Igen mi betegek vagyunk de imádjuk egymást. :) 25 éves nő
14/19 anonim válasza:
Oliviabogyó. mert Olívia volt, és kerek, mint az olajbogyó :) (szerencsére azért finomabb is) Én nem lettem becézve.
16/19 anonim válasza:
12-es, a párom engem is Hercegnőmnek és Nyuszimnak hív a kapcsolatunk elejétől kezdve, de ezek után megkérdezem tőle, hogy azért-e, hogy ne hívjon véletlen más néven. :-) Én őt a keresztnevén kicsinyítő képzővel és birtokos jelzővel ellátva.
17/19 anonim válasza:
Engem: Manócska, Kismanó, Kedvesem
Én: Életem, Kedves
29n, 34 ffi
18/19 anonim válasza:
Én vagyok a nő, ő a férfi.
Ő engem: Cica, Kicsim, Pukkancs, Pocak
Én őt: Cica, Bicebóca (sántít), Popsi, Süni (mikor borostás)
19/19 A kérdező kommentje:
jók,köszi.. írhattok még..
2018. jún. 8. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!